Το ψάρι ήταν ανέκαθεν βασικό συστατικό της ελληνικής κουζίνας. Από τα
αρχαία χρόνια, όπως μαρτυρούν τοιχογραφίες καθώς και κείμενα της αρχαίας
ελληνικής γραμματείας, οι Έλληνες αγαπούσαν την κατανάλωση ψαριών. Την
εποχή της Ιλιάδας ήταν φαγητό των φτωχών, ενώ στην κλασική εποχή
μετατράπηκε σε φαγητό πολυτελείας.
Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013
Η Καταλονία ετοιμάζεται για την ανεξαρτησία της από την Ισπανία
Η βορειοανατολική ισπανική περιφέρεια της Καταλονίας προωθεί τα σχέδιά της να διοργανώσει δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)