Αλχημείο
...ότι μας απασχολεί και μας ενοχλεί και τελευταία ενημέρωση!
Αρχική
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020
Η Ανατολική Αφρική στο έλεος των ακρίδων
Αξιωματούχοι από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ, σε συνέντευξη Τύπου στο Ναϊρόμπι,
Διαβάστε περισσότερα »
Το λιμενικό σώμα αποκτά 15 Ιταλικά σκάφη Fabio Buzzi 56’
Τα πληρώματα του Λιμενικού Σώματος θα αποκτήσουν 15 ταχέα περιπολικά σκάφη τύπου Fabio Buzzi 56′.
Διαβάστε περισσότερα »
Η πλωτή, ξύλινη πολιτεία της Χαλάστρας
Είναι το καταφύγιό τους, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους στον Θερμαϊκό Κόλπο, το μέρος όπου, σε μικρή απόσταση από τις βάρκες τους,
Διαβάστε περισσότερα »
«Όποιος δεν ψηφίσει την τροπολογία για το ποδόσφαιρο διαγράφεται» - Αυστηρό μήνυμα Μαξίμου σε βουλευτές
«Αν δεν ψηφίσετε, θα διαγραφείτε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ», φέρεται να έχει τονίσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
...
Διαβάστε περισσότερα »
ΕΟΦ: Μπλόκο στις εξαγωγές φαρμάκων που είναι σε έλλειψη! Ποιά μέτρα λαμβάνονται
Παγώνει ο
ΕΟΦ
τις παράλληλες εξαγωγές 40 φαρμακευτικών σκευασμάτων που είναι σε έλλειψη μεταξύ των οποίων και το αντιικό σκεύασμα της οσελταμιβίρης (Tamiflu),
Διαβάστε περισσότερα »
«Πράσινα Σημεία» σε πέντε δήμους της Ημαθίας, της Πέλλας, της Πιερίας και των Σερρών
Την υλοποίηση πέντε «Πράσινων Σημείων» σε ισάριθμους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,
Διαβάστε περισσότερα »
Καβάλα: Ο Αλιευτικός Τουρισμός βάζει πλώρη προς την ανάπτυξη
20 ελληνικές ΟΤΔ Αλιείας-Αναπτυξιακές Εταιρίες, με συντονιστή την Αναπτυξιακή Καβάλας,
Διαβάστε περισσότερα »
Έφθασε και στις Σέρρες ο «σκοτεινός τουρισμός» (φωτο)
Οι τόποι συνήθως αυτοπροσδιορίζονται μέσα από την ιστορία τους.
Διαβάστε περισσότερα »
Επανεκκίνηση στα σχέδια για εκτροπή του Αχελώου
Σχέδια «επαναφοράς» της εκτροπής του Αχελώου
επεξεργάζεται για ακόμα μια φορά το
υπουργείο Υποδομών.
Διαβάστε περισσότερα »
Η συμβολή της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας στο περιβάλλον εντυπωσιάζει τους Σουηδούς
Όταν το ζητούμενο από τη σύγχρονη κτηνοτροφία είναι τα προϊόντα υψηλής διατροφικής και γευστικής αξίας,
Διαβάστε περισσότερα »
Νεότερες αναρτήσεις
Παλαιότερες αναρτήσεις
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)