Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Επικίνδυνος ιός απειλεί χρήστες του Facebook

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ένας επικίνδυνος ιός εκθέτει σε κίνδυνο όλο και περισσότερους χρήστες του Facebook στην Ελλάδα και τον κόσμο, καθώς μεταδίδεται με ραγδαίους ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και απειλεί με μόλυνση τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αν δεν δοθεί η κατάλληλη προσοχή.

 

Τίτλοι τέλους για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Προκειμένου να διασωθεί το εξάμηνο

Η Σύγκλητος αποφάσισε να ξεκινήσουν τα μαθήματα τη Δεύτερα 16 Δεκεμβρίου



Λίστες για την ηλεκτροδότηση ευπαθών ομάδων και από την Εκκλησία

Σχετική εγκύκλιο απέστειλε χθες η Ιερά Σύνοδος, ύστερα από τις αποφάσεις που ελήφθησαν το Σάββατο σε σύσκεψη υπό τον υπουργό ΠΕΚΑ.

Λίστες με τους πολίτες που σιτίζονται ή λαμβάνουν οποιασδήποτε μορφής βοήθεια από την Πολιτεία καλούνται να καταρτίσουν οι Μητροπόλεις της Εκκλησίας, ύστερα από σχετική απόφαση της Ιεράς Συνόδου, προκειμένου να διασφαλιστεί η ηλεκτροδότησή τους.


Απίστευτο: Πρόστιμο για κάπνισμα στο... μοναδικό πελάτη καφενείου

Ξεπέρασαν κάθε λογικό όριο στην αυστηρότητά τους οι αστυνομικοί που έκοψαν πρόστιμο 500 ευρώ σε καφενείο στην ακριτική Γιαννούλη Εβρου, επειδή ο ένας και μοναδικός πελάτης του είχε ανάψει τσιγάρο...


Εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία στη Λαμία

ΑΙΤΙΑ ΔΥΟ ΑΓΕΛΑΔΕΣ

 Φωτό από το τοπικό site, tvstar.gr

Συνεργεία του ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εχουν σπεύσει στην περιοχή του εκτροχιασμού της επιβατικής αμαξοστοιχίας στον σταθμό του Ασωπού, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων, στη γραμμή Αθηνών- Θεσσαλονίκης, που διακόπηκαν προσωρινά μετά το ατύχημα.

 

Δυναμικό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την ελληνική «Ελιά»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ «ΑΚΡΟΠΟΛ»

 Κατέκλυσαν χθες την αίθουσα του θεάτρου «Ακροπόλ» οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση της Κίνησης των «58» για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς

Δυναμικό ξεκίνημα με ηχηρές παρουσίες, πολλαπλά μηνύματα και επίμονο κάλεσμα για την κοινή κάθοδο όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς στις προσεχείς ευρωεκλογές έκανε χθες η Κίνηση των «58» με την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση στην Αθήνα, στην οποία συμμετείχαν πάνω από δύο χιλιάδες άτομα.

 

Η Χρυσή Αυγή χωρίς κουκούλες

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα περιλαμβάνονται στο συμπληρωματικό υλικό της δικογραφίας για τη Χρυσή Αυγή, που διαβιβάστηκε από την Αντιτρομοκρατική στις ανακριτικές αρχές.

 

Financial Times: Να μην το παρακάνει με την αντίστασή του στην Τρόικα ο Σαμαράς

«Η Ελλάδα αντεπιτίθεται»

«Ένας καλός στρατηγός ξέρει ποιες μάχες να διαλέγει» σημειώνει η οικονομική εφημερίδα για τον Έλληνα πρωθυπουργό και τη στάση που πρέπει να κρατήσει απέναντι στους δανειστές



Ιστορικό ρεκόρ αποπληθωρισμού γυρίζει την Ελλάδα πίσω στο 1960 -Ποιων προϊόντων οι τιμές μειώθηκαν και πόσο

Ο υψηλότερος αποπληθωρισμός πενήντα και πλέον ετών καταγράφηκε στη χώρα τον Νοέμβριο, με τις τιμές καταναλωτή να υποχωρούν σε ετήσιο ρυθμό 2,9% μετά από πτώση 2,0% τον Οκτώβριο. 


Ο Ερντογάν θέλει ανατολική Θράκη και Θεσσαλονίκη μαζί!

Σε άλλο ένα υπερεθνικιστικό και άκρως επιθετικό προς όλα τα Βαλκάνια , παραλήρημα βρέθηκε ο ...Ερντογάν ο «μεγαλοπρεπής» που «νοσταλγεί» «περασμένα μεγαλεία» και ορέγεται κατά τα φρενήρη λεγόμενά του, εμμέσως πλην σαφώς, την Ανατολική Θράκη έως και την Θεσσαλονίκη!