Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ - 57 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ _ Θλιβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Διακόπηκε οριστικά ο αγώνας


Διακόπηκε οριστικά στο 83ο λεπτό, λόγω των σοβαρών επεισοδίων, το αποψινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Τα επεισόδια, τα οποία είχαν αρχίσει πριν από την έναρξη του ματς, είχαν ως συνέπεια η έναρξη του 2ου ημιχρόνου να γίνει με καθυστέρηση. Η αστυνομία προχώρησε σε χρήση χημικών ενώ συνέλαβε 12 άτομα. Προσήχθησαν, επίσης, 57 άτομα, ενώ υπήρξαν τραυματισμοί πολιτών και αστυνομικών.Την ώρα που διακόπηκε ο αγώνας, Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα με 0-1 από το 51'.

 

 

 

Μετά τα επεισόδια διαιτητές και ποδοσφαιριστές εγκατέλειψαν γρήγορα -γρήγορα τον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι οπαδοί στις εξέδρες αποχώρησαν μαζικά.

Τα επεισόδια έγινε σε δύο ...ημίχρονα. Το πρώτο την ώρα που έφτανε στο στάδιο η αποστολή του Ολυμπιακού.Ομάδα οπαδών του ΠΑΟ επιχείρησε να πλησιάσει την αποστολή και οι αστυνομικοί, για να τους αποτρέψον, έκαναν χρήση δακρυγόνων.
Περίπου 1,5 ώρα πριν από την έναρξη του ματς, οπαδοί των «πράσινων» επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, στις οποίες εκτόξευσαν φωτοβολίδες και κροτίδες.
Οι «μάχες» σημειώθηκαν μεταξύ του ποδοσφαιρικού γηπέδου και αυτού του μπάσκετ, ενώ περίπου μισή ώρα πριν είχαν απειληθεί νέα επεισόδια, όταν οπαδοί του ΠΑΟ προσπάθησαν να εισέλθουν χωρίς εισιτήρια στο γήπεδο. Την είσοδό τους απέτρεψε με επέβασή της η ΕΛΑΣ.
Θλιβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Διακόπηκε οριστικά ο αγώνας
Τα επεισόδια όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ομάδες οπαδών έβγαιναν από το γήπεδο και επιτίθονταν στις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν απ΄έξω.
Επεισόδια είχαν σημειωθεί, επίσης, και σε διάφορα σημεία που οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους για τον εντοπισμό βεγγαλικών και κροτίδων.
Θλιβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Διακόπηκε οριστικά ο αγώνας
Το ...δεύτερο ημίχρονο των επεισοδίων άρχισε λίγο πριν οι δύο ομάδες βγουν από τα αποδυτήρια για την έναρξη του δευτέρου μέρους του ματς.
Θλιβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Διακόπηκε οριστικά ο αγώνας
Οι οπαδοί που ήταν στο «πέταλο» προκάλεσαν και πάλι επεισόδια, αφού επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με κροτίδες και ό,τι άλλο εύρισκαν. Οι δράστες, περίπου 70 άτομα που είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα, ξήλωσαν καθίσματα και πέταξαν σίδερα στους αστυνομικούς, που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.
Θλιβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Διακόπηκε οριστικά ο αγώνας
Όσοι ώρα διαρκούσαν τα επεισόδια, οι δύο ομάδες παράμειναν στα αποδυτήρια, με συνέπεια το δεύτερο ημίχρονο να αρχίσει με καθυστέρηση. Παρά την έναρξή του, τα έκτροπα συνεχίστηκαν και ο αγώνας διακόπηκε.
Για περισσότερα πατήστε στον SentraGoal

 ΕΘΝΟΣ On Line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου