Σάββατο 11 Μαΐου 2013

"Επώνυμες" χειροπέδες σε Πατρινούς επιχειρηματίες


Με χειροπέδες αναμένεται να βρεθούν οικονομικοί παράγοντες της Πάτρας που έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη καθώς "καίγονται" από τα πορίσματα των εισαγγελικών αρχών...




 Oικονομικoί παράγοντες της Πάτρας, που ήδη βρίσκονται μπλεγμένοι σε περιπέτειες, αναμένεται τις επόμενες μέρες να λάβουν «ραβασάκια», τα οποία θα τους οδηγήσουν ακόμη και στη φυλακή.

Σύμφωνα με το patrastimes, θέμα χρόνου είναι η προφυλάκιση τριών τουλάχιστον ατόμων από την περιοχή, με μεγάλη επιχειρηματική, παραγοντική και κοινωνική δραστηριότητα, τα οποία όπως προκύπτει από πορίσματα εισαγγελικών και άλλων αρχών, φέρουν ευθύνη για τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στον οικονομικό ιστό της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, πως ήδη για το ένα από τα τρία αυτά πρόσωπα, η υπόθεση είναι τελειωμένη και εκείνο που απομένει είναι να ακουστεί η «καμπάνα» με την οποία θα γνωστοποιείται η απόφαση της προφυλάκισής του.

Την ίδια τύχη αναμένεται να έχουν και οι δυο άλλοι επιφανείς της τριάδας.

Γι’ αυτούς εκτιμάται πως επίσης – παρά τις προσπάθειες για άνωθεν παρέμβαση – θα υπάρξει απόφαση προφυλάκισής τους, ακολουθώντας έστω και με μικρή καθυστέρηση , τον ίδιο δρόμο με τον πρώτο της παρέας.

Στο μεταξύ, πριν από λίγα εικοσιτετράωρα δικαστήριο της Πάτρας επέβαλε πρωτόδικα ποινή φυλάκισης έξι χρόνων σε επιχειρηματία, μετά από προσφυγή πιστωτικού ιδρύματος στη δικαιοσύνη, το οποίο τον κατηγόρησε για υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού από δάνειο που δόθηκε στην εταιρεία του, αλλά αυτός το καρπώθηκε για ιδιωτικούς σκοπούς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου