Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Συνδρομή της Ε.Ο.Δ. στην επιχείρηση έρευνας αγνοούμενου Φοιτητή στον Λαϊλιά

Με δέκα εκπαιδευμένα και έμπειρα μέλη της, εθελοντές από τα Τμήματα Ορεινής Διάσωσης και Αντιμετώπισης Καταστροφών συνδράμει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στην επιχείρηση έρευνας του αγνοούμενου 24χρονου άντρα στην ευρύτερη περιοχή του Λαϊλιά Σερρών.



Ο νεαρός, που αγνοείται από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013, εκτιμάται ότι έχει χαθεί στη συγκεκριμένη περιοχή, εξαιτίας της αγάπης του για τη φύση και το βουνό. Οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία Σερρών και από την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του από την ΕΜΑΚ και την ΕΛΑΣ.

Το πρωί της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου η υποδιεύθυνση ασφαλείας Σερρών απέστειλε αίτημα στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για συνδρομή στις έρευνες και σήμερα, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, αναχώρησε κλιμάκιο της ΕΟΔ από τη Θεσσαλονίκη τις πρωινές ώρες, τα μέλη του οποίου σε συνεργασία με την αστυνομία θα διευρύνουν την περιοχή των ερευνών.
Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο το οποίο να υποδηλώνει κάτι πιο συγκεκριμένο για την περιοχή στην οποία μπορεί να βρίσκεται ο 24χρονος.
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες φωτογραφίες του Φοιτητή που χάθηκε





    serreslife.gr
Πηγή : hrt.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου