Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Νέος εσωκομματικός μπελάς για τον Φώτη Κουβέλη! Aπασφάλισε ο Λυκούδης


Αντιμέτωπος με νέα εσωκομματικά προβλήματα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης όπως διεφάνη στη σημερινή συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, όταν ο κ. Λυκούδης άσκησε σκληρή κριτική κατά της πολιτικής που ασκεί το κόμμα το τελευταίο διάστημα.




Ο γραμματέας του κόμματος μίλησε για βαθιές αντιφάσεις στις θέσεις της ΔΗΜΑΡ, αναφέροντας ως παράδειγμα το κείμενο των θέσεων της κεντρικής επιτροπής, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε αποθέωση των αντιφάσεων, ενώ σημείωσε πως μετά την έξοδο του κόμματος από την κυβέρνηση, η ΔΗΜΑΡ έχει ένα θολό στίγμα.

Μάλιστα, ο κ. Λυκούδης φάνηκε πως είχε ταχθεί κατά της αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, λέγοντας πως το μόνο που "κερδίσαμε είναι η ησυχία μας", ενώ σημείωσε με νόημα πως "δεν μπορεί να περιγράφουμε τους πρώτους μήνες της συγκυβέρνησης ως κόλαση για τους πολίτες και μετά να λέμε ότι αυτή η περίοδος έσωσε τη χώρα από την κατάρρευση".

Κάθετα αντίθετος εμφανίστηκε και για το θέμα της κεντροαριστεράς, λέγοντας πως είναι εξωφρενικό να έχει η ΔΗΜΑΡ ως επιχείρημα πως η κίνηση των 58 είναι αντίπαλο σχέδιο και ζήτησε να ξεκαθαριστεί το κλίμα και να μιλήσουν ανοιχτά λέγοντας "δεν μας αρέσει το ΠΑΣΟΚ και ο Βενιζέλος".

Πάντως, ο κ. Λυκούδης κάλεσε τον Φώτη Κουβέλη να επαναξετάσει τη γραμμή του κόμματος.

 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου