Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στα σπίτια Μπούκουρα, Ηλιόπουλου, Γερμενή

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε εξέλιξη στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή.




Προηγήθηκε εισαγγελική παραγγελία στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας επί των απαγγελθεισών κατηγοριών κατά των τριών βουλευτών για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Η απολογία τους ενώπιον των δύο εφετών ανακριτριών έχει προσδιορισθεί για το Σάββατο.
Χρυσή Αυγή: Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν
Σε ανακοίνωσή της για την έφοδο της Αντιτρομοκρατικής στις οικίες των βουλευτών της, η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο από την πλευρά της για «εξευτελισμό κάθε έννοιας συνταγματικής νομιμότητας από τη χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά».
«Δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν με τέτοια άθλια μέσα να μας τρομοκρατήσουν», τονίζει, σημειώνοντας ότι «η σύζυγος του βουλευτή Ηλιόπουλου, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει εντός των ημερών, υπέστη σοκ και χωρίς κανένα σεβασμό η χούντα του μνημονίου την πέταξε έξω από την οικία της».
Ομοίως, προσθέτει, «ο βουλευτής Γερμενής έχει μια κόρη δύο ετών και ο συναγωνιστής Μπούκουρας τρία ανήλικα παιδιά, το μικρότερο των οποίων τριών ετών, τα οποία αυτήν την στιγμή βιώνουν το χειρότερο κλίμα τρομοκρατίας».

 naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου