Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ψηφίστε για το όνομα της νέας Ferrari F1

Παρουσιάζεται στις 25/1
Ακολουθώντας το παράδειγμα της McLaren, η Ferrari ανακοίνωσε πως η παρουσίαση του μονοθεσίου της θα γίνει διαδικτυακά το επόμενο Σάββατο στις 25 Ιανουαρίου, μόλις 24 ώρες μετά τα αποκαλυπτήρια της McLaren.



 Δεν έχει περάσει δα και ένας αιώνας από την εποχή που οι παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων αποτελούσαν κοσμοϊστορικό γεγονός στη μικρή κοινωνία των ομάδων της F1. Για παράδειγμα το 2007 βρέθηκα καλεσμένος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που τότε ξεκινούσε τη συνεργασία της με τη McLaren στη Βαλένθια. Στο κέντρο Επιστημών και Τεχνών του Καλατράβα ήταν καλεσμένοι πάνω από 1000 δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο. Απ’ έξω βρίσκονταν 200 χιλιάδες Ισπανοί που παραληρούσαν για την πρώτη του Αλόνσο με τη McLaren και η παρουσία τους έγινε αφορμή να φιλοξενήσει το λιμάνι της Βαλένθια αγώνα μέχρι πρόπερσι χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Παλιότερα θυμάμαι το forum των Γκριμάλντι στο Μονακό κατάμεστο στις παρουσιάσεις της Renault, το Πωλ Ρικάρντ επίσης στις παρουσιάσεις της Toyota, το Μαρανέλο γεμάτο κόσμο και τη Ferrari να προσφέρει live συνδέσεις στους δημοσιογράφους για να μεταδώσουν την είδηση στη χώρα τους on camera και ούτε ο καθεξής. Ο Προστ μοίραζε ακριβά ρολόγια στην μοναδική παρουσίαση της δικής του ομάδας και πιο παλιά οι χορηγοί – καπνοβιομηχανίες σκαρφίζονταν απίθανα ταξίδια και σενάρια όπως τα Spice Girls στο Λονδίνο που αποκάλυψαν την τότε McLaren.

Όπως και να έχει οι εποχές άλλαξαν ή για ν’ ακριβολογούμε επέστρεψαν σ’ αυτό που ήταν κάποτε. Λίγο πριν την έναρξη των δοκιμών αποκαλύπτουμε στην πίστα το νέο μονοθέσιο τραβώντας ένα σεντόνι. Καθότι από τότε έχει περάσει μια εικοσαετία, υπάρχει πλέον στη ζωή μας και το Internet οπότε αποκαλύπτουμε το μονοθέσιο και διαδικτυακά. Χωρίς πολλά έξοδα επιτυγχάνεται σημαντική προβολή.

Η Ferrari θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο διαδικτυακά στις 25/1. Οι δοκιμές εξέλιξης αρχίζουν στις 28/1 στη Χερέθ. Το όνομα της νέας Ferrari θα το αποφασίσουν οι οπαδοί της εταιρείας. Προτάθηκαν από την ομάδα τα F14 T, F14Maranello, F14Scuderia, F166turbo, F616.

Αν το επιθυμείτε μπορείτε να ψηφίσετε το όνομα της αρέσκειάς σας εδώ!

Μέχρι σήμερα έχουν ανακοινώσει ημερομηνία παρουσίασης οι εξής ομάδες:

McLaren
24/1
Διαδικτυακά
Ferrari
25/1
Διαδικτυακά
Mercedes
28/1
Χερέθ
Caterham
28/1
Χερέθ
Williams
28/1
Χερέθ

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου