Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Συγκέντρωση εκπαιδευτικών ανήμερα της εθνικής επετείου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο, στις 10.30 π.μ διοργανώνουν οι ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ των προέδρων.
Η ανακοίνωση: 




 «Καλούνται οι ΕΛΜΕ να αναλάβουν κινηματικές δράσεις στις 25 Μαρτίου αναδεικνύοντας τα προβλήματα της εκπαίδευσης. Στα πλαίσια αυτά και από κοινού με το συντονιστικό των συναδέλφων σε διαθεσιμότητα, σας καλούμε να πάρετε μέρος στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας που οργανώνουμε την ημέρα της παρέλασης. Χώρος συγκέντρωσης ο Λευκός Πύργος, στις 10.30 π.μ. Όλοι από κοινού μπορούμε να δώσουμε μαζική απάντηση στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης των μαζικών απολύσεων εκπαιδευτικών, σχολικών φυλάκων και άλλων εργαζομένων, να προβάλλουμε τις διεκδικήσεις του κλάδου για το δημόσιο σχολείο και τους στόχους μας για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.»

 zougla.gr

1 σχόλιο:

  1. Ανακοίνωση των ανιστόρητων «εκπαιδευτικών»:
    Αυτών που, με όση ευκολία φτύνουν με άλλη τόση, μπορούν να ταυτίζουν τις θυσίες των προγόνων μας με τις προσωπικές επιδιώξεις τους και το προσωπικό τους όφελος.
    Αυτοί που όσοι από μας έχουν παιδιά, δηλαδή σχεδόν όλοι, ξέρουμε το ποιόν της εκπαιδευτικής κοινότητας.
    Συνελεύσεις εν ώρα μαθήματος, εκλογές εν ώρα μαθήματος, προτροπές στα παιδιά για καταλήψεις, γνώσεις άγνωστες στα σχολεία, παραδόσεις μαύρων μαθημάτων «κατ’ οίκον» και η προσωποποίηση της ανευθυνότητας σε εκδρομές ή στο πρώτο χνούδι του χιονιού όταν σαν πάχνη πέσει στη γη.
    Ή μήπως όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή