Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Γιορτή παγωτού ΚΡΙ-ΚΡΙ στον πεζόδρομο της Μεραρχίας στις Σέρρες

Η σερραϊκή εταιρεία παγωτού και γαλακτοκομικών ΚΡι-ΚΡΙ γιορτάζοντας φέτος τα 60 χρόνια της διοργανώνει το Σάββατο 17 Μαϊου 2014 από τις 10.00 το πρωϊ, γιορτή παγωτού στον πεζόδρομο της οδού μεραρχίας των Σερρών. Όπως αναφέρει στην ανάρτηση της εκδήλωσής της στο κοινωνικό ιστοτόπο facebook




0 χρόνια τώρα η ελληνική γεύση στα καλύτερα της!
Πίσω στο 1954, όταν ο Γιώργος Τσινάβος άνοιξε ένα μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στις Σέρρες, γεννήθηκε η ιδέα για ένα «ειδικό» παγωτό με πρόβειο γάλα: το Κασσάτο. Μικροί και μεγάλοι αναζητούσαν τους πλανόδιους πωλητές, που με τα ειδικά χειροκίνητα καροτσάκια τους διένειμαν τα πολυπόθητα παγωτά. 
Διαθέτοντας πλέον εμπειρία 60 ετών συνεχίζουμε να παρασκευάζουμε τα παγωτά Κρι Κρι στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας στις Σέρρες, με τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, διατηρώντας όμως την ελληνική παράδοση. 
Εδώ και 60 χρόνια τα κίτρινα ψυγεία Κρι Κρι αποτελούν αφετηρία για ένα δροσερό ταξίδι πραγματικής απόλαυσης, με μεγάλη ποικιλία γεύσεων που ταυτίζονται απόλυτα με το ελληνικό καλοκαίρι και ικανοποιούν ακόμη και τον πλέον απαιτητικό καταναλωτή. 
Όλα αυτά τα χρόνια με εσάς δίπλα μας, προσφέρουμε απολαυστικές γεύσεις φτιαγμένες με το μεράκι και την τεχνογνωσία της μοναδικής ελληνικής εταιρίας παγωτού με πανελλαδική διανομή . 
Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε όλοι εμείς στην Κρι Κρι με την αγάπη και τη στήριξή σας!
Νέα παγωτά
Η ΚΡΙ ΚΡΙ υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι λανσάροντας νέα παγωτά και γρανίτες.

ΚΡΙ-ΚΡΙ_FROZEN-YOGURT

Ανάμεσά τους, τα παγωτά Frozen Yogurt σε ξυλάκι με ελληνικό γιαούρτι σε 2 δροσιστικές γεύσεις φράουλα και ροδάκινο, με 114 θερμίδες, ιδανική πρόταση για όσους προσέχουν τη γραμμή τους. Η διαχρονική οικογένεια Master σε κυπελλάκι ΙΟΝ Noisetta, ΙΟΝ Αμυγδάλου και Καραμέλα εμπλουτίζεται με τη γεύση Βανίλια με κομμάτια μπισκότου, ενώ οι νέες γρανίτες Top Πορτοκάλι και Πορτοκάλι-Φράουλα σε ξυλάκι είναι μία ακόμα νέα επιλογή.

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου