Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Μέχρι την... κρεβατοκάμαρα του Ομπάμα έφτασε ο εισβολέας του Λευκού Οίκου (VIDEO)

Πιο... βαθιά στον Λευκό Οίκο απ’ ό,τι αρχικά είχε γίνει γνωστό έφτασε ο ένοπλος άνδρας που εισέβαλε πριν μερικές μέρες στο καλύτερα φυλασσόμενο μέρος του κόσμου: το "σπίτι" του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών



Ο 42χρονος Ομάρ Γκονζάλες, που είχε μαζί του ένα μαχαίρι, έφτασε μέχρι το εσωτερικό του Λευκού Οίκου κι έφτασε σχεδόν έως την προεδρική κατοικία, αποκαλύπτει η Washington Post.

Ο εισβολές φέρεται να πέρασε από την πόρτα που ήταν ξεκλείδωτη, εξουδετέρωσε έναν πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας και εισχώρησε στον κύριο όροφο του κτιρίου, περνώντας από τη σκάλα που οδηγεί στον χώρο όπου κατοικεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με την οικογένειά του, αναφέρει η εφημερίδα, επικαλούμενη τρεις ανώνυμες πηγές.

Το ABC έκανε και γράφημα για το... σουλάτσο του 42χρονου στον Λευκό Οίκο!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hJre229I-ds
Το σκαρφάλωμα της περίφραξης του Λευκού Οίκου φαίνεται ότι συμβαίνει τελευταία ολοένα και πιο συχνά, ωστόσο μέχρι πριν λίγες ημέρες οι άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας είχαν καταφέρει να σταματήσουν τους εισβολείς.

Ο Γκονζάλες, όμως, είναι ο μόνος που κατάφερε να εισχωρήσει στον Λευκό Οίκο. Ο 42χρονος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια εάν κριθεί ένοχος.

Πηγή: ΑΠΕ 
 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου