Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς!

Με αφορμή τις αθωωτικές αποφάσεις των δικαστηρίων για τους καταστηματάρχες που άνοιξαν τα καταστήματά τους την Κυριακή 29/12, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς «ξέσπασε» κατά των «αυτόκλητων υποστηρικτών της νομιμότητας» που «έσυραν στο ειδώλιο του κατηγορουμένου οικογενειάρχες».




 Ετσι σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι εισηγείται πρόταση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου για όσους αμφισβητούν δημόσια τις αποφάσεις του οργάνου.
Αναλυτικά στην επιστολή του ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ αναφέρει:
Την περίοδο από 27 /12/ 2013 μέχρι και 29/12/2013 η Σερραική Κοινή Γνώμη ταλαιπωρήθηκε από τις εμφανίσεις «αυτόκλητων υποστηρικτών της νομιμότητας» που το μόνο που κατάφεραν ήταν να προκαλέσουν τα δυσάρεστα γεγονότα που σημειώθηκαν την τελευταία Κυριακή του 2013 (29/12/2013).
Οι κακόβουλες ενέργειες τους είχαν σαν αποτέλεσμα να συρθούν άδικα στο ειδώλιο του κατηγορουμένου «αθώοι» οικογενειάρχες, συνάδελφοι και συνάνθρωποι.
Επειδή η Ελληνική Δικαιοσύνη έκρινε και αθώωσε τους συναδέλφους μας.
Επειδή γίνεται μια συστηματική προσπάθεια το θέμα να ξεχαστεί και να αλλάξει η agenda της επικαιρότητας. Επειδή, οι καταδότες και οι χορηγοί τους αντί να συμμορφωθούν εξακολουθούν να προκαλούν.
Επειδή δώσαμε και κερδίσαμε την  μάχη στις αίθουσες των δικαστηρίων την ώρα που οι ρουφιάνοι  ευχόταν να καταδικαστούν οι συνάνθρωποι τους.
Επειδή, το δίκαιο είναι με το μέρος μας.
Επειδή εγώ ο Σώτος Κοτσαμπάς  φοβάμαι μόνο τον Θεό και κανέναν άλλο ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών καταθέτω την παρακάτω  Εισήγηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών.     
Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η
16/10/2014
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών,  εμφανίστηκαν στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του έτους (29/12/2013). Γεγονότα που τραυμάτισαν και δίχασαν τον Εμπορικό Κόσμο της πόλης.
Γεγονότα που δεν πρέπει να επαναληφθούν ποτέ ξανά!
Πριν από λίγες ημέρες η Ελληνική Δικαιοσύνη με περισσότερες από 20 διαφορετικές αποφάσεις του Πρωτοδικείου Σερρών έκρινε αθώους τους συναδέλφους που σύρθηκαν όπως αποδείχθηκε αδίκως και κακοβούλως στο σκαμνί του κατηγορούμενου.
Ενέργειες «αυτόκλητων» υποστηρικτών της νομιμότητας από αναρμόδια πρόσωπα δεν είναι αποδεκτές, δεν είναι δημοκρατικές και δεν είναι νόμιμες. Σύμφωνα με την Συνταγματική επιταγή της Ελληνικής πολιτείας αρμόδιο όργανο για να κρίνει και να περιφρουρήσει την νομιμότητα των ενεργειών των Ελλήνων Πολιτών είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη. Κανένας άλλος!
Αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης δεν αμφισβητούνται.
Μετά τα ανωτέρω εισηγούμαι την  λήψη απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σας, που να απαγορεύει την όποια διατύπωση κρίσης περί νομιμότητας για ενέργειες συμπολιτών και συναδέλφων λόγω αναρμοδιότητας και την οποιαδήποτε αμφισβήτηση των αποφάσεων της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Ειδικότερα προτείνεται το παρακάτω κείμενο
 «Όποιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών διατυπώσει δημόσια, μέσω μέσων ενημέρωσης συμπεριλαμβανομένων και των ιστολογιών κρίση σχετικά με την μη νομιμότητα ενεργειών άλλων μελών του Εμπορικού Συλλόγου και αμφισβητήσει αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, θέτει τον εαυτό του εκτός Συλλόγου».
Η λήψη αυτής της απόφασης είναι απαραίτητη για την προστασία του κύρους του Θεσμού και την προστασία του Εμπορικού Κόσμου από προθέσεις και ενέργειες οποιονδήποτε κακόβουλων.
             Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ
                 Ο Πρόεδρος
          Κοτσαμπάς Σωτήριος
 anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου