Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Θανατηφόρο τροχαίο στο στρογγυλό-καρμανιόλα του Σιδηροκάστρου

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2014/12/%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%A3%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%81%CF%8C%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF.jpg
Υπέκυψε τελικά στα τραύματα του ο άνδρας που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο στρόγγυλο – καρμανιόλα του Σιδηροκάστρου το μεσημέρι του Σαββάτου (27/12).



 Ο 71χρονος είχε ανασυρθεί σοβαρά τραυματισμένος απο ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 53χρονη, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στον κυκλικό κόμβο που υπάρχει στην εθνική οδό Σερρών – Προμαχώνα στο ύψος του Σιδηροκάστρου. 
Το ατύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του βγήκε από το δρόμο σπάζοντας τα κιγκλιδώματα και σταμάτησε πάνω σε δέντρα σε παρακείμενο αγρό. 
Ο 71χρονος συνοδηγός απεγκλωβίστηκε μετά από επέμβαση ανδρών της πυροσβεστικής και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Σερρών, σοβαρά τραυματισμένος, ενώ η 53χρονη που οδηγούσε το αυτοκίνητο βγήκε χωρίς σοβαρά τραύματα. 
Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα, καθώς οι οδηγοί που κινούνται στην Εθνική οδό Σερρών-Προμαχώνα, θα πρέπει να μειώσουν απότομα την ταχύτητα που έχουν, για να μπορέσουν να μπουν στον κυκλικό κόμβο, που διακόπτει την Εθνική οδο, στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου.

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου