Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Δεύτερος Έλληνας στα θύματα του Norman Atlantic

http://www.voria.gr/filestore/modules/news/2/0/206487/pic-0-norm.jpg
Τα στοιχεία της ταυτότητας του θύματος δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, καθώς υπάρχει η εμπλοκή με τις λίστες επιβαινόντων και διασωθέντων




  Και δεύτερος Έλληνας έχασε τη ζωή του στο φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείο Ναυτιλίας.
Τα στοιχεία της ταυτότητας του θύματος δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, καθώς υπάρχει η εμπλοκή με τις λίστες επιβαινόντων και διασωθέντων, μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.
Η Ιταλία χθες ενημέρωσε ότι ανάμεσα στα δέκα θύματα υπάρχει και δεύτερος Έλληνας, χωρίς να μπορούν ακόμη να γνωστοποιήσουν το όνομα, καθώς υπάρχει σύγχυση τόσο με τη λίστα επιβατών, όσο και με τους αγνοούμενους.
Ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτης έχει ζητήσει τη λίστα από τον υπουργό Μεταφορών και τον αρχηγό της ακτοφυλακής της Ιταλίας αλλά μέχρι τώρα δεν έχει λάβει απάντηση. Πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας, πάντως, έλεγαν ότι οι Ιταλικές αρχές «δεν δίνουν στην Ελλάδα ούτε τη λίστα με τους Έλληνες που έχουν διασωθεί».
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιος του άτυχου Έλληνα επιβάτη του Norman Atlantic, Γιώργου Δούλη κλήθηκε στο νεκροτομείο του Περίνο, αλλά δεν αναγνώρισε τη σορό που του έδειξαν. Ο θάνατος του 67χρονου Γ.Δούλη έχει επιβεβαιωθεί από τη σύζυγό του και τις Αρχές.

Η 56χρονη Θεοδώρα Δούλη, σύζυγος του άτυχου 67χρονου είχε δηλώσει νωρίτερα: «Είδα τον άνδρα μου να πεθαίνει». Η κ. Δούλη είπε ότι είχε δει άλλον έναν νεκρό δίπλα στον άνδρα της.

 
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου