Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

14χρονοι ασέλγησαν σε 12χρονο και τράβηξαν βίντεο

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/dbc0ee7b64674dc2741988317ad400b2_L.jpg
Από την Αστυνομία κατασχέθηκαν τα δύο κινητά τηλέφωνα των δραστών και εστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω ανάλυση, ενώ το πόρισμα εστάλη κάτω από άκρα μυστικότητα, κατευθείαν στα χέρια του Ανακριτή




      Άφωνη έχει μείνει η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου με τον εφιάλτη που πέρασε ένας 12χρονος στα χέρια δύο 14χρονων αγοριών, οι οποίοι ασέλγησαν σε βάρος του και μάλιστα βιντεοσκόπησαν τις φρικτές τους πράξεις με τα κινητά τους τηλέφωνα σε βάρος του άτυχου παιδιού, που έμελλε να πέσει και θύμα διασυρμού.
Το φρικτό αυτό περιστατικό καταγγέλθηκε από τους γονείς του θύματος πριν περίπου 3 μήνες στην Εισαγγελία Μεσολογγίου. Τηρήθηκε απόλυτη μυστικότητα μέχρι το πέρας της προανακριτικής διαδικασίας και της κύριας ανάκρισης από τον Ανακριτή Μεσολογγίου, εξαιτίας και των ηλικιών των εμπλεκομένων και της ιδιαιτερότητας της κλειστής κοινωνίας της περιοχής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογία του 12χρονου θύματος.
Από την Αστυνομία κατασχέθηκαν τα δύο κινητά τηλέφωνα των δραστών και εστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω ανάλυση, ενώ το πόρισμα εστάλη εξίσου κάτω από άκρα μυστικότητα, κατευθείαν στα χέρια του Ανακριτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, υπήρξαν ευρήματα που αποδεικνύουν όχι μόνο την φρικτή  πράξη των δύο 14χρονων σε βάρος του θύματος, αλλά και την βιντεοσκόπηση του εγκλήματος τους. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι το βίντεο αυτό είχε αρχίσει ήδη να αλλάζει χέρια στην κλειστή κοινωνία της Ναυπάκτου με άμεσο κίνδυνο την περαιτέρω ηθική ζημία στο τραγικό θύμα.
Την Τετάρτη και κατόπιν έκδοσης σχετικού εντάλματος σύλληψης των δύο 14χρονων δραστών, οι δύο ανήλικοι συνελήφθησαν και πέρασαν από Εισαγγελέα και Ανακριτή, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και αποφασίστηκε ο εγκλεισμός τους στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης του Βόλου, όπου θα παραμείνουν ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεση για την οποία κατηγορούνται.

news247
seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου