Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Η DROMEAS επιπλώνει και τον Γερμανικό στρατό-Συμφωνία 1 εκατ. Ευρώ!

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2015/08/%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%95%CE%91%CE%A3-%CE%92%CE%99%CE%A0%CE%95-%CE%A3%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82-701x427.jpg
Ακόμη ένα έργο στο εξωτερικό, αυτή τη φορά για λογαριασμό του γερμανικού στρατού, ανέλαβε η σερραϊκή βιομηχανία επίπλων «Δρομέας». Το έργο αφορά στην κάλυψη αναγκών επίπλωσης του γερμανικού στρατού και είναι ύψους 1 εκατ. ευρώ.




Σχολιάζοντας τα παραπάνω, η διοίκηση της εταιρείας επισημαίνει πως η μακρόπνοη, σοβαρή προσπάθεια εξαγωγικής ανάπτυξης, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, αποφέρει πλέον συνεχή απτά αποτελέσματα, «ενισχύοντας τη διεθνή καταξίωσή μας και συμβάλλοντας στη βελτίωση της αναγνώρισης της εθνικής οικονομίας εν γένει».
Στις αρχές Αυγούστου η σερραϊκή βιομηχανία κέρδισε διεθνή διαγωνισμό για έργο που αφορούσε την αποκλειστική προμήθεια επίπλων γραφείου όλων των υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια με προϋπολογισμό ύψους 30 εκατ. ευρώ. Στον διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν κορυφαίες εταιρείες κατασκευής επίπλων γραφείου από όλο τον κόσμο.
Ο εν λόγω διαγωνισμός είναι ο δεύτερος συνεχόμενος που κερδίζει μετά τον διαγωνισμό του 2009, που είχε διάρκεια 2 + 1 + 1 έτη, και σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας επιβεβαιώνει την τεχνολογική υπεροχή της «Δρομέας» σε διεθνές επίπεδο για την παραγωγή ποιοτικών επίπλων σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς και πρότυπα.
Συνεργασία με τη «Μαρινόπουλος» 
Εκτός από την προσπάθεια ανάληψης νέων έργων στο εξωτερικό, η διοίκηση της εταιρείας κάνει προσπάθειες για ανάπτυξη και στην εσωτερική αγορά. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται η συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος» που υπέγραψε σχετικά πρόσφατα, με βάση την οποία μία μεγάλη συλλογή επίπλων της διατίθεται από 14 καταστήματα Carrefour (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο και Ρόδο).
Η συλλογή επίπλων περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως γραφεία, κρεβάτια, βιβλιοθήκες, καθίσματα και ερμάρια.
Η «Δρομέας» έχει έδρα στη ΒΙΠΕ Σερρών και δραστηριοποιείται από το 1979 στην παραγωγή και εμπορία επίπλων γραφείου.

Πηγή: imerisia.gr

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου