Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Μεθυσμένος οδηγός παρασέρνει και τραυματίζει δυο Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ-στο αυτοκίνητο ο βουλευτής Σερρών Αναστάσιος Μεγαλομύστακας

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTK_2TPZfx6Cw86uJrji1QgugeR5wJTXKlglgXv94SJTzWgDjA7iw
Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο διακομίστηκαν δύο αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (12/12).




Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο συνεργάτης (;)/φίλος (;) του βουλευτή Σερρών  της Ένωσης Κεντρώων Αναστάσιου Μεγαλομύστακα,
http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/2015/09/katsiantonis.jpg
 αρχικά παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να στρίψει αριστερά σε στενό που δεν επιτρεπόταν. Εκείνη την ώρα από το σημείο διέρχονταν μηχανές της ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα μια εξ αυτών να συγκρουστεί σχεδόν μετωπικά με το όχημα.
Από τη σύγκρουση οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ ένας από αυτούς μάλιστα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κλείδα.
Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Τροχαίας όπου σε έλεγχο αλκοτέστ το οποίο έκανε στον οδηγό διαπίστωσε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης ενώ στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ο βουλευτής. Ο οδηγός συνελήφθη την ίδια στιγμή στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου