Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Μια ευκαιρία για τον Παύλο!

http://i0.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/02/letshelp.jpg?fit=600%2C400
Ας βοηθήσουμε όλοι: Ο 17χρονος από τα Θερμά πάσχει από λευχαιμία και πρέπει να νοσηλευτεί στην Αμερική




O Παύλος Σωτηριάδης είναι ένα 17χρονος μαθητής λυκείου, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία τύπου Τ. Παρόλο που ο αδερφός του είναι συμβατός δότης, ο οργανισμός του δεν δέχθηκε την μεταμόσχευση μυελού των οστών, στην οποία έχει υποβληθεί. Για να σωθεί πρέπει να μεταφερθεί στην Αμερική, κάτι που συνεπάγεται ενα υψηλό οικονομικό κόστος, που δεν μπορεί να συγκεντρωθεί μόνο από φίλους, συγγενείς και συντοπίτες στα Θερμά Νιγρίτας όπου μένει.
Ο Παύλος αγαπά το μπάσκετ, τους υπολογιστές και τη μουσική. Σε εκείνο όμως που ξεχωρίζει ο Παύλος είναι ότι αγωνίζεται εναντία στη λευχαιμία δυο χρόνια τώρα. Παλεύει γενναία ο Παύλος. Με μια αξιοθαύμαστη υπομονή που δεν έχουν συνήθως άτομα της ηλικίας του .Με δύναμη κι επίμονη.

Για να νικήσει, όμως, πρέπει να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αμερικής.

http://i1.wp.com/www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/02/bazaar-Pavlos-Nigrita.jpg?w=600

Οι δήμαρχοι, Βισαλτίας Αγνή Δουβίτσα, Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός βρέθηκαν όλοι μαζί στη Νιγρίτα, προκειμένου να στηρίξουν, υλικά και ηθικά την προσπάθεια ενίσχυσης του ιδιαίτερα αγαπητού στην περιοχή 17χρονου Παύλου Σωτηριάδη. Για το λόγο αυτό, το περασμένο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016, σε κεντρικό σημείο της Νιγρίτας διοργανώθηκε φιλανθρωπικό μπαζάρ οικονομικής ενίσχυσης του Παύλου.
Φυσικά, να πούμε πως συμμετείχαν όλοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του δήμου Βισαλτίας.
Έγινε μια προσπάθεια με το bazaar στη Νιγρίτα, που κατακλύστηκε από κόσμο για να βοηθήσει τον Παύλο. Ο κόσμος πήγαινε να ψωνίσει από το bazaar οτιδήποτε, έτσι ώστε να κάνει το καλύτερο για τον  Παύλο Σωτηριάδη ευχόμενος να πάει και γυρίσει υγιής στην πατρίδα και να ξανάρθει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στον ίδιο, στην οικογένεια του, στους φίλους και σε όλους αυτούς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια
Την προσπάθεια του Παύλου και των γονιών του μπορεί να στηρίξει ο καθένας στον παρακάτω λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡΙΘΜ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 428/537100-79
ΙΒΑΝ GR8101104280000042853710079
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ
ΚΩΔ.SWIFT (BIC): ΕΤΗΝGRAA


 anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου