Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Διέγραψαν δημοτικό σύμβουλο στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου λόγω συμπεριφοράς

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/0e3bb58294a1d3cf8e9b5297149c95fa_L.jpg
Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία», Κωνσταντίνος Σωτηράκης, αποφάσισε να αφαιρέσει δημοτικό σύμβουλο από την δημοτική ομάδα, λόγω συμπεριφοράς.




Σύμφωνα με τον κύριο Σωτηράκη, ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος από χθες δεν ανήκει στην δημοτική ομάδα, λειτουργούσε αυτοβούλως και πραγματοποιούσε κινήσεις χωρίς να το γνωρίζει η παράταξη του.
Διαβάστε την ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Σωτηράκη:
«Από την έναρξη της θητείας του παρόντος δημοτικού συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία" κ. Αποστόλου Δημήτρης, έχει επιλέξει να λειτουργεί αυτοβούλως και να τοποθετείται δημόσια ή μη, σε διάφορα ζητήματα που απασχολούν το δήμο Ελ.-Κορδελιού-Ευόσμου εν αγνοία της δημοτικής ομάδας της παράταξης, την οποία εκπροσωπεί, παρ'ότι καλούνταν συστηματικά στις συνεδριάσείς της.
Κατόπιν τούτων, και στην προσπάθειά μας να διαφυλάξουμε τη συνοχή, το κύρος και την αξιοπιστία της παράταξης μας,στο σύνολό της, ανακοινώνουμε ότι ο κ.Αποστόλου τίθεται εκτός της δημοτικής ομάδας της παράταξης "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία" και οι απόψεις του, σε καμία περίπτωση, δεν εκφράζουν το σύνολο της παράταξης.

Με εκτίμηση ο επικεφαλής της παράταξης κ. Σωτηράκης Κωνσταντίνος και η δημοτική ομάδα»

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου