Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Γιατί να κάνουμε συχνά sex!

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/b5c2ffce1c33e7e4d85733e351d5bb80_L.jpg
Άνθρωποι που έχουν ικανοποιητική σεξουαλική ζωή έχει βρεθεί ότι έχουν πολύ λιγότερο άγχος και αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία τις δυσκολίες της ζωής.




Αντί λοιπόν να εργαζόμαστε σκληρά και επίπονα, καλύτερα να αφιερώνουμε λίγες ώρες σε καλό σεξ το οποίο προκαλεί τέντωμα και χαλάρωση των μυών ολόκληρου του σώματος, κάτι ανάλογο με τη γιόγκα δηλαδή αλλά με πιο έντονο τρόπο.
Είναι λοιπόν κι ένα είδος γυμναστικής που κρατά σε πολύ καλή φυσική κατάσταση το σώμα. Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να οδηγηθούμε σε αγχολυτικά ή αντικαταθλιπτικά αφού οι ουσίες που εκκρίνονται με τα χάδια και τον οργασμό μας κάνουν να νιώθουμε ευφορία και ευεξία. Το καλό σεξ κάνει καλό στην ψυχοσύνθεσή μας.
Η αποδοχή που νιώθουμε από τον άλλον μας δημιουργεί πληρότητα και αυξάνει την αυτοεκτίμησή μας. Επειδή εκείνες τις στιγμές απελευθερώνουμε την ψυχή μας και είναι σαν να την κάνουμε προσφορά στον άλλον, καλύτερα να αποφεύγουμε το σεξ με κάποιον που δεν εκτιμά αυτή την προσφορά.
Αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα του εαυτού μας. Ένας άλλος λόγος που πρέπει να κάνουμε συχνά καλό σεξ είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ο οργανισμός αντιστέκεται σθεναρά, από ένα κρυολόγημα μέχρι σε νόσους της καρδιάς.
Μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί που αναφέρουν κακή σεξουαλική ζωή και πάσχουν από καρδιακά νοσήματα. Το καλό σεξ λοιπόν κάνοντάς μας πιο ανθεκτικούς στις ασθένειες και στις αρνητικές επιπτώσεις του άγχους, συμβάλει στη μακροζωία.

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου