Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Έφερναν λαθραία καύσιμα από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/28e4e8ecefabd738c18f7a830b17db9a_L.jpg
Ως τώρα, τα κρούσματα εισαγωγής λαθραίας βενζίνης από τη Βουλγαρία αφορούσαν μόνο Έλληνες, οι οποίοι επισκέπτονταν την γειτονική χώρα. Τώρα, άρχισαν και οι αλλοδαποί να περνούν στο ελληνικό έδαφος με λαθραία καύσιμα!




Μέσα σε λίγη ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής που έκαναν ελέγχους στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στη Νυμφαία Ροδόπης, εντόπισαν δυο κρούσματα μεταξύ οδηγών που έρχονταν από τη Βουλγαρία.
Στο πρώτο από αυτά, ένας 32χρονος Ρουμάνος μετέφερε μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του έξι πλαστικά δοχεία, που περιείχαν 120 λίτρα πετρέλαιο και «ξέχασε» να τα δηλώσει στο Τελωνείο!

Το ίδιο έκανε και ένας 66χρονος Βούλγαρος που ήρθε με Ι.Χ. αυτοκίνητο από την πατρίδα του και διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει στο εσωτερικό του δυο μεταλλικά δοχεία που περιείχαν 40 λίτρα βενζίνης.
Οι ποσότητες βενζίνης και πετρελαίου κατασχέθηκαν για να υπολογιστούν οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με τις δικογραφίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα που σχηματίστηκαν σε βάρος τους.

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου