Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Αστυνομικός πίσω από τη δολοφονία του ταξιτζή

http://www.zougla.gr/assets/images/2161277.jpg
Ένας αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες για τον νεκρό ταξιτζή στην Καστοριά φέρεται να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του.




Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για 30χρονο ειδικό φρουρό ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται. Yπηρετούσε στο παρελθόν στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια στην Καστοριά.


Βρέθηκε νεκρός από τραύμα πυροβόλου όπλου

Ο 52χρονος εντοπίστηκε χθες το βράδυ στις 8.45 νεκρός σε ερημική περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς. Έφερε τραύμα από σφαίρα πυροβόλου όπλου στον κρόταφο. Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο Κ.Τ. στις 17:00 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι και ο γιος του στη συνέχεια δήλωσε «εξαφάνιση».

Ένας αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες για τον νεκρό ταξιτζή στην Καστοριά φέρεται να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του

Το πτώμα του εντοπίστηκε σε ερημικό σημείο 50 μέτρα μακριά από το ταξί. Έχει βρεθεί ένας κάλυκας, που προέρχεται από πυροβόλο των 45 χιλιοστών αλλά όχι το όπλο.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός και η περιοχή όπου βρέθηκε ο οδηγός αποκλείστηκε και παρέμεινε κλειστή όλο το βράδυ.

Το πτώμα του εντοπίστηκε μέσω του ειδικού συστήματος των ραδιοταξί στην περιοχή της Λεύκης.

Η δολοφονία του 52χρονου έχει προκαλέσει αναστάτωση στους επαγγελματίες οδηγούς. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κηφισιάς. Σε ένα από τα δύο αυτά περιστατικά έπεσε νεκρός από τα πυρά ενόπλου ο 52χρονος Δεκαβάλας Γιώργος.

βίντεο: https://youtu.be/K-KDUFsdI9I?t=2

http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2161260

http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2161261

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου