Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Από 1η Ιουνίου η Θεσσαλονίκη συνδέεται ξανά με τις Σποράδες!

http://www.voria.gr/images/MdXvxm8GEB6gGlbmbWll.jpg
Πέντε δρομολόγια την εβδομάδα μέχρι τις 29 Ιουνίου, καθημερινή σύνδεση μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου - Αισιοδοξία για αύξηση της επιβατικής κίνησης




Ξεκινούν απο την 1η Ιουνίου τα δρομολόγια της Hellenic Seaways που θα ενώνουν και φέτος τη Θεσσαλονίκη με τις Βόρειες Σποράδες.

Από την 1η Ιουνίου έως τις 29 του μήνα θα πραγματοποιούνται 5 δρομολόγια την εβδομάδα από το FlyingCat 4, εκτός Τρίτης και Τετάρτης, και από τις 30 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου θα είναι καθημερινά.

Τα δρομολόγια θα ξεκινούν στις 10:00 το πρωί και το επιβατηγό καταμαράν θα επιστρέφει στις 18:40 στη Θεσσαλονίκη.

Είναι η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιούνται τα δρομολόγια απο τη Hellenic Seaways. Την περσινή χρονιά είχαν ταξιδέψει περίπου 70.000 άτομα.


Φέτος η εταιρεία, όπως ανέφερε ο Άρης Κατσαϊτης, διευθυντής πωλήσεων της Hellenic Seaways, αναμένει μεγαλύτερη επιβατική κίνηση.

Αναφορικά με τα εισιτήρια, όπως είπε ο ίδιος, θα είναι σε προσιτές τιμές. Στα 100 ευρώ θα είναι το κόστος για τα εισιτήρια με επιστροφή μετά από έκπτωση 30%.
Οπως εξήγησε ο τουριστικός πράκτορας εκπρόσωπος της εταιρείας Γιάννης Δημητριάδης, θα ισχύουν εκπτώσεις 50% για τους φοιτητές, τους πολύτεκνους και τα παιδιά. Επίσης, θα ισχύει και εφέτος το πρόγραμμα της Cosmote με το Deals For You με δωρεάν επιστροφή. Τέλος υπάρχουν και εκπτωτικά εισιτήρια στα 22 ευρώ σε περιορισμένο αριθμό

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου