Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Σοκ: Μπέρδεψαν τον πατέρα μου με άλλον

http://www.zougla.gr/assets/images/2267705.jpg
Με μία συνέντευξη ποταμό, κοιτώντας την κάμερα του zougla.gr, η κυρία Αθηνά Τζομπανόγλου διηγείται την ιστορία που της έτυχε και που βεβαίως δεν θα την ξεχάσει ποτέ.




Οργισμένη, ταλαιπωρημένη αλλά κυρίως απογοητευμένη η γυναίκα αυτή εξηγεί βήμα-βήμα το πως για ένα 24ωρο κόντεψε να τρελαθεί από την ανοργανωσιά, το έλλειμμα ευαισθησίας και τα ελλείμματα διοίκησης του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης.

Η ιστορία είναι γνωστή από προηγούμενο δημοσίευμα του zougla.gr.
Ο πατέρας της νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο. Ο άνθρωπος κατέληξε και η διοίκηση του νοσοκομείου ειδοποίησε την κυρία Τζομπανόγλου να παραλάβει τη σορό του. Πήγε, υπέγραψε τα σχετικά χαρτιά και το γραφείο τελετών που την συνόδευε ανέλαβε τα υπόλοιπα. Όλα έγιναν όπως έπρεπε. Τελικά τίποτα δεν έγινε όπως έπρεπε...


Όταν η σορός έφτασε στο σπίτι του εκλιπόντος για την ολονυχτία απεκαλύφθη η αλήθεια, ο νεκρός δεν ήταν ο πατέρας της καταγγέλλουσας. Είναι προφανές πως εκεί στην κατοικία του αποθανόντος επικράτησε πανικός, απορία ακόμη και απελπισία. Η θυγατέρα του αμέσως ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση του νοσοκομείου και ζήτησε εξηγήσεις. Μαζί με την νεκροφόρα επέστρεψαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου την περίμενε η διοίκησή του που ζήτησε συγγνώμη.

Τελικά η σορός του νεκρούς πατέρα της βρέθηκε σε άλλο σημείο του Παπανικολάου αλλά ποτέ, ή τουλάχιστον μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν ο άλλος νεκρός.

Οι δικηγόροι της καταγγέλλουσας, Νίκος Διαλυνάς και Άρτεμις Διαλυνά, σε δηλώσεις τους ανέφεραν: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η έρευνα που πρέπει να γίνει από το Υπουργείο Υγείας μέσω του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. θα προλάβει τις δικές μας ενέργειες».

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου