Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Το πάρκο των Δεινοσαύρων ανοίγει τις πύλες του στη Θεσσαλονίκη

http://www.thessnews.gr/photos/deinosuaroi.jpg
Ταξίδι πίσω στον χρόνο θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι επισκέπτες του εντυπωσιακού θεματικού πάρκου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo,




... οι «Δεινόσαυροι», που ανοίγει τις πύλες του την σήμερα και ώρα 09:00 το πρωί.
Τιμές και εισιτήρια:
Τα εκθέματα που βρίσκονται ήδη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo και πιο συγκεκριμένο στο Περίπτερο 5 για την έκθεση των δεινοσαύρων είναι ολοκαίνουρια, ενώ και την Παρασκευή που διεξάγεται η πρεμιέρα του πάρκου και διαρκεί έως τις 14 Ιανουαρίου, θα υπάρχει περιήγηση στους επισκέπτες τουλάχιστον 1 ώρα, με ξεναγό, με την γενική είσοδο να κοστίζει 7 ευρώ. Στους μαθητές η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ, 22 ευρώ για μία τετραμελή οικογένεια, 18 ευρώ για τριμελή οικογένεια, ενώ για τους ανέργους κάθε Παρασκευή η είσοδος κοστίζει 4 ευρώ με την υπόδειξη της κάρτας ανεργίας.
Τα ωράρια λειτουργίας:
Η πρεμιέρα του θεματικού πάρκου όπως προαναφέρθηκε θα ξεκινήσει την προσεχή Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι και στη συνέχεια, από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 20:00 το βράδυ, ενώ από την Δευτέρα έως την Πέμπτη το ωράριο λειτουργίας θα ξεκινάει από τις 09:00 το πρωί και θα διαρκεί έως τις 14:00 το μεσημέρι.
Το Σαββατοκύριακο θα λειτουργεί από τις 11:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα, ενώ κατά την διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου, σύμφωνα με τον Κυριάκο Ποζρικίδη θα δημιουργηθούν νέα ωράρια που θα ανακοινωθούν τότε.
Εκπλήξεις, φανταστικά παιχνίδια και ανασκαφές, είναι μερικά από τις δράσεις που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μικροί και μεγάλοι που θα επισκεφτούν το πάρκο των δεινοσαύρων, σύμφωνα με την Βίκυ Βουρνιά, μέλος της δημιουργικής ομάδας DreamWorkers.
Μάλιστα, κατά τη σημερινή μέρα, αναμένονται πολλές εκπλήξεις από τους διοργανωτές του εντυπωσιακού θεματικού πάρκου, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθεί στην Τσιμισκή ένας... δεινόσαυρος που θα τρέχει στον δρόμο.
Το συγκεκριμένο θεματικό πάρκο, σχεδιάστηκε από το Παλαιοντολογικό Ίδρυμα FelixdeAzara, το Πανεπιστήμιο Maimonides της Αργεντινής και έχει την υπογραφή του Sebastian Apesteguia, ενώ η ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με την Eksagon Greece IKE και την ομάδα DreamWorkers, δημιούργησε ένα πάρκο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με έντονο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.
 
thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου