Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Οι εταιρίες στοιχημάτων «πληρώνουν» το ακυρωθέν γκολ του Μέσι

http://www.zougla.gr/assets/images/2322486.jpg
Μπορεί ο διαιτητής της αναμέτρησης στο Μεστάγια, Ιγκλέσιας Βιγιανουέβα, να μην μέτρησε καθαρό γκολ του Μέσι, η Μπαρτσελόνα να άφησε βαθμούς στην συνάντησή της με την Βαλένθια (1-1),




... όμως οι bookmakers προκάλεσαν έκπληξη, πληρώνοντας ως νικήτρια την Μπαρτσελόνα και πρώτο σκόρερ τον Λιονέλ Μέσι. Αυτό αναφέρει η ιταλική αθλητική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport , με αφορμή το «γκολ-φάντασμα» που προκάλεσε συζητήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ήταν το 30’ όταν σε σουτ του Μέσι η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος και στην συνέχεια την έδιωξε ο Νέτο. Ο διαιτητής δεν έβλεπε ξεκάθαρα, ο βοηθός δεν τον βοήθησε και δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι. Όλοι μίλησαν για σκάνδαλο.

Όμως γνωστή εταιρεία στοιχηματισμού αποφάσισε να πληρώσει: «Σε μια χειρονομία καλής θέλησης και δικαιοσύνης προς τους πελάτες της, η θα πληρωθούν όχι μόνο όσοι πόνταραν στην ισοπαλία, αλλά και εκείνοι που είχαν προβλέψει νίκη της Μπαρτσελόνα», ανέφερε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Επιπλέον έγινε γνωστό ότι θα πληρωθούν και όσοι είχαν στοιχηματίσει ως πρώτο σκόρερ του αγώνα τον Μέσι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
     zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου