Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου στις Σέρρες

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου γιορτάστηκε με κάθε λαμπρότητα στην πόλη των Σερρών. 




Στις 11 το πρωί πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγου και παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου αλλά και του λαού.











Στις 11.30 πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη των πεσόντων του αγώνα της απελευθέρωσης της χώρας μας από τον τουρκικό ζυγό και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Σερραίου Αρχιστράτηγου Εμμανουήλ Παππά.


Την κυβέρνηση στην φετινή επέτειο, εκπροσώπησε η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Μ. Κόλλια Τσαρουχά, ενώ το παρών έδωσε σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου.
Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε στην οδό Β.Βασιλείου, καθώς στον πεζόδρομο της Κ.Καραμανλή εκτελούνται έργα ανάπλασης. Πολλοί ήταν οι Σερραίοι που παρακολούθησαν την μαθητιώσα νεολαία και τα τμήματα του Ελληνικού στρατού να παρελαύνουν, τιμώντας τον αγώνα των ηρώων του 1821.


Στην ανάγκη εθνικής ενότητας τις κρίσιμες μέρες που διανύουμε ως χώρα, εστίασαν στις δηλώσεις τους οι τοπικοί φορείς αμέσως μετά τη λήξη της παρέλασης.

serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου