Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 85χρονου από τις Συκιές -Βρέθηκε νεκρός

Νεκρός εντοπίστηκε από περαστικούς σε δασική περιοχή των Συκεών ο 85χρονος Αλέξανδρος Αποστολίδης, που εξαφανίστηκε το Σάββατο 14 Απριλίου.



Σήμερα και όπως διαβάζουμε στο lifelinehellas.gr, η Κοινωνική Υπηρεσία  δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και ενημερώθηκε για τον εντοπισμό και την απώλεια ζωής του άτυχου άνδρα, όπου η σορός του εντοπίστηκε από πολίτες, σε δασική περιοχή των Συκεών.
Ο  άτυχος 85χρονος, είχε εξαφανισθεί το Σάββατο 14 Απριλίου, από το σπίτι του στην περιοχή των Συκεών, στη Θεσσαλονίκη. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των οικείων του και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συνανθρώπους που αναζητούνται.
Καθοριστικό ρόλο στην άμεση κινητοποίηση παίζει η όσο το δυνατόν συντομότερη ενεργοποίηση του SILVER ALERT, αφού σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ:

Για 8 στους 10 αναζητούμενους που βρέθηκαν σώοι, τα οικεία τους πρόσωπα είχαν καταθέσει τα δικαιολογητικά για την έκδοση S.A. μέσα στο πρώτο τριήμερο από την εξαφάνισή τους, ενώ για 6 στους 10 αναζητούμενους που εντοπίσθηκαν θανόντες, τα οικεία τους πρόσωπα είχαν καταθέσει τα δικαιολογητικά για την έκδοση S.A. πέραν των 72 ωρών (τριημέρου)  από την εξαφάνισή τους.

thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου