Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Αμφίρροπη αναμέτρηση για τις Αμαζόνες με αντίπαλο τα Τρίκαλα και κάλεσμα στον κόσμο της Δράμας

Αμαζόνες Δράμας - Τρίκαλα (Pre game 21ης αγωνιστικής).
Φιλίππου: «Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς θέλουμε την νίκη και να την πανηγυρίσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους.»
Δηλώσεις Κατιρτσίδου - Καραπέτσα.




Το τελευταίο εντός έδρας ματς για την φετινή χρονιά δίνουν οι Αμαζόνες, που φιλοξενούν τα Τρίκαλα, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής. Ο αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου, στις 17:00 στο Δημ. Γήπεδο Καλαμπακίου, με την διαιτητική τριάδα να προέρχεται από τον σύνδεσμο Ξάνθης (Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Κούλα). Η κίνηση να αλλάξει έδρα η ομάδα έχει να κάνει απλά και μόνο με την διάθεση του Συλλόγου να κάνει ένα ευρύτερο άνοιγμα προς τον νομό και να παρακολουθήσουν και άλλοι φίλαθλοι τις προσπάθεια της ομάδας. Η φιλοξενία στο Γήπεδο Κοκκινογείων και η συνεργασία με τον Δήμο Προσοτσάνης ήταν άριστη όλη την χρονιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία συνεχίζεται με τις προγραμματισμένες προπονήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι συμμετέχουν σε αυτές και ορισμένες αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα, έτσι ώστε να πάρουν τις ανάλογες εμπειρίες και να προωθηθούν με ομαλότερο τρόπο. Στα θετικά της εβδομάδας είναι η επιστροφή της Κισούδη. Επίσης ρυθμούς ανεβάζει στο ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί η έτερη τερματοφύλακας της ομάδας Χατζηχαριστού.
Ο προπονητής της ομάδας Φιλίππου Σπύρος σε δηλώσεις του τόνισε:
«Αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που αποδείχθηκε και την προηγούμενη αγωνιστική, όπου τα Τρίκαλα με το αποτέλεσμα τους στερούν λογικά τον τίτλο από τον Άρη. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα δεδομένα στη σεζόν και με βάση την βαθμολογική κατάταξη ο αγώνας αυτός αποτελεί για μας ένα μικρό τελικό. Θέλω να δω τις ποδοσφαιρίστριες μου να δείχνουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να αποδεικνύουν την ποιότητά τους σαν ομάδα. Το γεγονός πως θα αγωνιστούν μπροστά σε νέους φιλάθλους τους δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να τους ανταμείψουν με το θέαμα τους. Προσωπικά θεωρώ πως είναι μια θετική κίνηση να αγωνιστούμε και σε ένα άλλο γήπεδο, αφού αυτή η ομάδα αξίζει τη στήριξη περισσότερων φιλάθλων, και είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουν όσοι δεν μπορούσαν να έρθουν στα Κοκκινόγεια, λόγω της απόστασης. Εύχομαι να δω πολύ κόσμο στο γήπεδο, μια και είναι το τελευταίο μας ματς στην Δράμα για φέτος και αξίζουν οι παίκτριες μας το χειροκρότημα για την εξαιρετική τους προσπάθεια όλη την χρονιά. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο και τον θέλουμε κοντά μας. Τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, γιατί αυτή η ομάδα αν διατηρηθεί και με λίγες προσθήκες μπορεί να φέρει διακρίσεις και τίτλους στην Δράμα, στο κορυφαίο αναπτυσσόμενο, σε παγκόσμιο επίπεδο, άθλημα.»

Δηλώσεις για το ματς έκαναν επίσης οι Κατιρτσίδου Μαρία και Καραπέτσα Δήμητρα:


Κατιρτσίδου: «Την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα, αλλά στόχος μας είναι η νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε. Θέλουμε να κλείσουμε όσο καλύτερα μπορούμε την φετινή χρονιά.»
Καραπέτσα: «Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα των Τρικάλων. Μια από τις καλές και δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος. Θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πετύχουμε την νίκη, αφού είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για να διατηρηθούμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.»

  dramania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου