Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Εντοπίστηκε ο αγνοούμενος 86χρονος στη Χρυσούπολη

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε, τελικά, ο 86χρονος Χαράλαμπος Αϊβάζογλου από τη Χρυσούπολη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το πρωί του Σαββάτου, 




... όταν και έφυγε από το σπίτι του για έναν περίπατο στην αγορά της πρωτεύουσας του δήμου Νέστου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 86χρονος είναι καλά στην υγεία του.
Τι είχε συμβεί;
Ένας 86χρονος κάτοικος Χρυσούπολης αγνοείται από το πρωί του Σαββάτου, όταν και εθεάθη για τελευταία φορά από τα συγγενικά του πρόσωπα.
Ο λόγος για τον εικονιζόμενο Χαράλαμπο Αϊβάζογλου, ο οποίος -σύμφωνα με ανάρτηση της κόρης του Εύας στο Facebook- περί τις 10 το πρωί ξεκίνησε από την οικία του για έναν συνηθισμένο περίπατο στην αγορά της Χρυσούπολης, αλλά μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί από την κόρη του, ο αγνοούμενος είναι μετρίου αναστήματος με πράσινα μάτια, ενώ φοράει καφέ μπουφάν, παντελόνι και εκρού καπέλο τζόκεϊ.

Όποιος γνωρίζει κάτι ας ειδοποιήσει την οικογένειά του στο τηλ.2591022484 ή ας ενημερώσει το αστυνομικό τμήμα Χρυσούπολης.


kavala-portal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου