Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Το 100% φρέσκο ελληνικό γάλα προσδίδει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα προϊόντα Κρι Κρι

Στα ποιοτικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του ελληνικού γάλακτος σε σχέση με τα αντίστοιχα της Ευρώπης αναφέρθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, 




...σε ενημερωτική συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους.
Πιο συγκεκριμένα, παρέθεσε τους παράγοντες που κυριαρχούν στην Ελλάδα και συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα του ελληνικού γάλακτος:
«Η ελληνική γη είναι πολύ πλούσια σε αρωματικά φυτά, που χαρίζουν στο ελληνικό γάλα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Το εύκρατο κλίμα και η μεγάλης διάρκειας ηλιοφάνεια στην χώρα μας, βοηθά τις ζωοτροφές. Το αποτέλεσμα είναι οι ζωοτροφές να αποκτούν μεγαλύτερη ενέργεια, και να δίνουν καλύτερης ποιότητας γάλα».
Τα προϊόντα της Κρι Κρι παράγονται στο νομό Σερρών, κάτω από τον ήλιο της εύφορης πεδιάδας του Στρυμόνα η οποία προσφέρει πλούσιες σε βιταμίνες ενεργειακά τροφές, καθαρές και απαλλαγμένες από παθογόνα. Η περιοχή έχει μακρά παράδοση στην παραγωγή φρέσκου αγελαδινού γάλακτος.
Η Κεντρική Μακεδονία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ζώνες παραγωγής γάλακτος στην Ελλάδα, με το παραγόμενο γάλα να ξεπερνά το 50% της συνολικής εγχώριας παραγωγής.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι:
«Καθήκον μας είναι να
είμαστε συνεπείς απέναντι στους καταναλωτές μας και να παράγουμε πραγματικά το καλύτερο γάλα».
Η Κρι Κρι έχει αναλάβει την υποχρέωση να στηρίξει και να προστατεύσει την ανάπτυξη της ελληνικής αγελαδοτροφίας, δημιουργώντας το πρωτοποριακό- για τα ελληνικά δεδομένα- πρόγραμμα «Παιδεία Γάλακτος». Η εταιρεία έχει προχωρήσει στη σύναψη τριμερούς συνεργασίας με το Τμήμα Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τους συνεργαζόμενους με την Κρι Κρι παραγωγούς. «Μέσα από αυτήν τη συνεργασία επιδιώκουμε τη μείωση του κόστους παραγωγής, τη βελτίωση της ποιότητας του αγελαδινού γάλακτος και τη βελτίωση της υγείας και της ευζωίας των γαλακτοπαραγωγών αγελάδων, ώστε να γίνουν οι μονάδες κερδοφόρες, βιώσιμες και να μπορούν να αντέξουν στον έντονο ανταγωνισμό» δήλωσε ο κ. Τσινάβος.
Κλείνοντας την εισήγησή του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι πρόσθεσε ότι ο μοναδικός αυτός τόπος της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και η λίμνη Κερκίνη, αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης για τη νέα καμπάνια επικοινωνίας των γιαουρτιών Κρι Κρι, «Στραγγιστό & αγαπημένο» και «Γιαούρτι Αγελάδος».
Μέσα από το τηλεοπτικό σποτ γίνεται η πρώτη γνωριμία με το «Γαλακτικό Χωριό» τον τόπο καταγωγής των γιαουρτιών Κρι Κρι και μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο website www.galaktikochorio.gr, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν
σε αυτό, να χαλαρώσουν με τους φυσικούς ήχους της λίμνης Κερκίνης, να γνωρίσουν τους ξεχωριστούς «κατοίκους» του χωριού αλλά και να κατεβάσουν ονειρεμένες φωτογραφίες.
Με αυτήν την προβολή από όλα τα μέσα, θα γνωρίσουν οι καταναλωτές μας σε όλη την Ελλάδα τις ομορφιές του Νομού Σερρών, μία προβολή που μπορεί να βοηθήσει τόσο τουριστικά την περιοχή μας, όσο και να δώσει γνώση και αξία και έτσι μεγαλύτερη κατανάλωση και στα ποιοτικά τοπικά μας προϊόντα.

 eproodos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου