Σε μια αξιόλογη πρωτοβουλία συνεργασίας μεταξύ τυροκόμων,
εστιατόρων και ξενοδόχων προχωρούν το Επιμελητήριο Καβάλας και ο
Κτηνοτροφικός Σύλλογος...
...με στόχο τη στήριξη της κτηνοτροφίας, ταυτόχρονα με την προσφορά ποιοτικών και γευστικών διατροφικών προϊόντων σε πελάτες-επισκέπτες της Καβάλας και της Θάσου.
«Ξεκινήσαμε επαφές με τοπικούς τυροκόμους, μαζί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Μάρκο Δέμπα, και επιδιώκουμε να έχουμε τη συνέργεια όλων. Τα τοπικά τυροκομεία παίρνουν γάλα σχεδόν αποκλειστικά από ντόπιους κτηνοτρόφους.
Εάν τα ξενοδοχεία στη Θάσο και την Καβάλα χρησιμοποιούν ντόπια τυρί, γάλα, γιαούρτι θα υπάρχει ζήτηση», περιγράφει ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Καβάλας, Νίκος Δημόπουλος, με την επισήμανση ότι στην τουριστική Θάσο δεν πωλούν γαλακτοκομικά προϊόντα οι ντόπιοι τυροκόμοι.
Μεταφέρει το σκεπτικό ότι ο πελάτης του ξενοδοχείου που μένει ικανοποιημένος από ένα προϊόν το αναζητεί και στη χώρα του. Διαφορετικά, τρώει ένα εισαγόμενο κακής ποιότητας και δεν γνωρίζει ποτέ τα ντόπια. «Το διατροφικό προϊόν που σου αρέσει το αναζητάς» τονίζει.
Ο κ. Δημόπουλος προσθέτει ότι ο επισκέπτης της Καβάλας και της Θάσου τρώει χοιρινό ή κοτόπουλο και δεν επιλέγει ντόπιο αρνάκι ή κατσικάκι, γιατί δεν πέρασε στη διατροφική κουλτούρα, επομένως οι ντόπιοι κτηνοτρόφοι δεν πωλούν στην αγορά του τόπου τους.
Τέλος, μεταφέρει τη δυσαρέσκειά του από το λεγόμενο καλάθι της περιφέρειας που πολλές φορές αναγγέλθηκε, αλλά ποτέ δεν γέμισε.
...με στόχο τη στήριξη της κτηνοτροφίας, ταυτόχρονα με την προσφορά ποιοτικών και γευστικών διατροφικών προϊόντων σε πελάτες-επισκέπτες της Καβάλας και της Θάσου.
«Ξεκινήσαμε επαφές με τοπικούς τυροκόμους, μαζί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Μάρκο Δέμπα, και επιδιώκουμε να έχουμε τη συνέργεια όλων. Τα τοπικά τυροκομεία παίρνουν γάλα σχεδόν αποκλειστικά από ντόπιους κτηνοτρόφους.
Εάν τα ξενοδοχεία στη Θάσο και την Καβάλα χρησιμοποιούν ντόπια τυρί, γάλα, γιαούρτι θα υπάρχει ζήτηση», περιγράφει ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Καβάλας, Νίκος Δημόπουλος, με την επισήμανση ότι στην τουριστική Θάσο δεν πωλούν γαλακτοκομικά προϊόντα οι ντόπιοι τυροκόμοι.
Μεταφέρει το σκεπτικό ότι ο πελάτης του ξενοδοχείου που μένει ικανοποιημένος από ένα προϊόν το αναζητεί και στη χώρα του. Διαφορετικά, τρώει ένα εισαγόμενο κακής ποιότητας και δεν γνωρίζει ποτέ τα ντόπια. «Το διατροφικό προϊόν που σου αρέσει το αναζητάς» τονίζει.
Ο κ. Δημόπουλος προσθέτει ότι ο επισκέπτης της Καβάλας και της Θάσου τρώει χοιρινό ή κοτόπουλο και δεν επιλέγει ντόπιο αρνάκι ή κατσικάκι, γιατί δεν πέρασε στη διατροφική κουλτούρα, επομένως οι ντόπιοι κτηνοτρόφοι δεν πωλούν στην αγορά του τόπου τους.
Τέλος, μεταφέρει τη δυσαρέσκειά του από το λεγόμενο καλάθι της περιφέρειας που πολλές φορές αναγγέλθηκε, αλλά ποτέ δεν γέμισε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου