Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ανείπωτη τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Ροτβάιλερ σκότωσε βρέφος 3 μηνών

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για πιθανές ευθύνες των γονέων.



Νεκρό από δαγκώματα σκύλου, ράτσας Ροτβάιλερ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» το πρωί της Πέμπτης βρέφος 3 μηνών από την περιοχή των Γλυκών Νερών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, το βρέφος βρισκόταν στο σπίτι του, όταν ξαφνικά ο σκύλος του επιτέθηκε και άρχισε να το δαγκώνει σε διάφορα σημεία του σώματός του.
Οταν το ασθενοφόρο το μετέφερε στο νοσοκομείο ήταν πια αργά.
Την έρευνα έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διαλευκάνει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, όπως και για να διαπιστωθεί το που βρίσκονταν οι γονείς την ώρα της επίθεσης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γονείς δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο συμβάν.

Είχε ξαναγίνει το 2016 με θύμα ένα αγοράκι 5 ετών

Το Πάσχα του 2016, πανομοιότυπο περιστατικό είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στα  Λευκάδια Κοζάνης όταν δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ είχαν τραυματίσει θανάσιμα 5χρονο αγόρι.
Τα δύο σκυλιά είχαν διαφύγει από τον φράκτη μιας αγροικίας και επιτέθηκαν στο παιδί, που βρισκόταν στο σπίτι του 72χρονου ιδιοκτήτη τους, προκειμένου να περάσουν την εορταστική ημέρα του Πάσχα.
Το Μάρτιο του 2018 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κοζάνης όρισε στο ποσό των 160.000 ευρώ την αποζημίωση υπέρ της μητέρας του 5χρονου Στάθη. Η απόφαση αποζημίωσης αφορούσε από κοινού τον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ και τη σύζυγό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου