Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ο αγνώριστος... από τις πλαστικές Μίκι Ρουρκ «σόκαρε» τους τηλεθεατές με την εμφάνισή του

Με στυλ καουμπόι επέλεξε να εμφανιστεί στη δημοφιλή εκπομπή «Good Morning Britain» του ΙΤV ο Μίκι Ρουρκ. 




Φορώντας ένα στενό μαύρο πουκάμισο που το είχε μισάνοιχτο στο στήθος ώστε να φαίνονται τα τατουάζ του, καουμπόικο καπέλο, και με ένα από τα σκυλιά του στην αγκαλιά, ο Ρουρκ δεν θύμιζε σε τίποτα τον ηθοποιό που τρέλαινε το γυναικείο κοινό τη δεκαετία του ΄80.   

Ο ηθοποιός παραχώρησε μία αμήχανη συνέντευξη στους παρουσιαστές της εκπομπής Σουζάνα Ρέιντ και Πιρς Μόργκαν, παρόλα αυτά η εμφάνισή του ήταν εκείνη που συζητήθηκε περισσότερο στα κοινωνικά δίκτυα με τους χρήστες να σχολιάζουν πόσο έντονα άλλαξε η εικόνα του από τις πλαστικές.


«Φωτιά» πήραν τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Ποιος είναι αυτός; Δεν έμοιαζε καθόλου με τον Μίκι Ρουρκ», έγραψε μία χρήστης ενώ άλλη σχολίασε: «Ο καλλιτέχνης που ήταν κάποτε γνωστός ως Μίκι Ρουρκ.
Ο χειρουργός του θα έπρεπε να του πει αρκετά». Άλλος χρήστης σχολίασε πιο καυστικά την εμφάνισή του ηθοποιού λέγοντας: «Μην τον βάλετε κάπου κοντά που έχει ζέστη, γιατί το πρόσωπό του θα λιώσει».


Η εμφάνισή του δεν ήταν όμως το μοναδικό πράγμα που σχολιάστηκε ως άκρως περίεργη, αφού κάτι ανάλογο συνέβη και με την συνέντευξη, στην οποία ο Μίκι Ρουρκ ουσιαστικά δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις που του έγιναν.

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/nGFcN8ENkm4?t=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου