Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

85 στρέμματα στην Τούζλα στο ''σφυρί'' μέσω ΤΑΙΠΕΔ

Όσοι πιστοί προσέλθετε". Αυτό είναι το μήνυμα του ΤΑΙΠΕΔ προς άπαντες ενδιαφερόμενους για να λάβουν μέρος στην ηλεκτρονική δημοπρασία της 17ης Σεπτεμβρίου, η οποία θα διεξαχθεί μέσα από την ιστοσελίδα www.e-publicrealestate.gr.




Στην διάρκεια της δημοπρασίας αυτής θα βγουν στο "σφυρί" 14 ακίνητα (διατηρητέα κτίρια, καταστήματα και παραθαλάσσια οικόπεδα) σε ολόκληρη την Ελλάδα, με το ένα από αυτά να βρίσκεται...στην Τούζλα!
Ο λόγος για μια παραθαλάσσια έκταση μεγέθους 85 στρεμμάτων, στην περιοχή του Οφρυνίου, η οποία (σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΤΑΙΠΕΔ) βόρεια και ανατολικά συνορεύει με ασφαλτόστρωτη οδό, ενώ νότια και δυτικά συνορεύει με χερσολειβαδική έκταση.
Πατήστε εδώ για να δείτε την σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ που αναφέρεται στην συγκεκριμένη έκταση
Μαζί με τα 85 στρέμματα στην Τούζλα θα "βγουν στο σφυρί" και μια σειρά από άλλα ακίνητα, ορισμένα εκ των οποίων είχαν δοθεί και παλαιότερα προς πώληση χωρίς, όμως, επιτυχία. Από την ομάδα αυτή ξεχωρίζουν το 6όροφο κτίριο στην οδό Ευαγγελιστρίας 9 στο κέντρο της Αθήνας, μια παραθαλάσσια έκταση 17 στρεμμάτων στο Ρίο, ένα 3όροφο διατηρητέο κτίριο στην παλαιά πόλη της Θεσσαλονίκη, ένα 4όροφο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Στον ίδιο γύρο e-δημοπρασιών πωλούνται κτίρια που στέγαζαν Ειρηνοδικεία σε επαρχιακές πόλεις. Τέτοιο είναι ένα διώροφο ακίνητο στη Λίμνη Ευβοίας, καθώς και τα κτίρια στα οποία λειτουργούσαν κάποτε τα Ειρηνοδικεία Ανδρίτσαινας (Ηλεία), Παραμυθιάς (Σούλι), και Κλειτορίας Καλαβρύτων.
Είναι, πάντως, χαρακτηριστικό ότι το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να διευκολύνει και τους αγοραστές, αναφέρει στις αγγελίες πως ο τρόπο αποπληρωμής για τα ακίνητα και τα οικόπεδα θα είναι σε δόσεις.

     seleo.gr
kavalapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου