Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του δρόμου Νέο Πετρίτσι- όρια Νομού Κιλκίς

http://www.sertharros.gr/wp-content/uploads/2015/05/serres-sidhrokastro-2-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpg
Απαραίτητη η σωστή σήμανση

Μετά επτά μήνες από την υπογραφή της σύμβασης για τις εργασίες της συντήρησης της οδού Γέφυρα Νέου Πετριτσίου - Όρια Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (η σύμβαση υπογράφτηκε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014) ξεκίνησαν χθες οι εργασίες συντήρησης της εν λόγω οδού.



 Την ημέρα της υπογραφής της σύμβασης ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης δήλωνε ότι στο εν λόγω οδικό δίκτυο θα γίνει κλείσιμο μπαλωμάτων και ολική αποκατάσταση με νέο ασφαλτοτάπητα σε σημεία του δρόμου που παρατηρείται πλήρη φθορά του οδοστρώματος.
Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε αν θα υπάρξει επίβλεψη από τις τεχνικές υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας για την εκτέλεση του έργων από την αρχή μέχρι το τέλος.
Η στήλη θα φιλοξενεί σχόλια και επισημάνσεις κατοίκων της περιοχής για την εξέλιξη των εργασιών. Εκτιμούμε ότι καθόλη την διάρκεια των εργασιών θα πρέπει να υπάρξει σωστή σήμανση για να μην γίνει κανένα ατύχημα.
Δ.Ν.

sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου