Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ολλανδία: Οι οπαδοί της Ντε Χάαγκ πέταξαν στα παιδάκια της αντίπαλης ομάδας... κουκλάκια! (VIDEO)

http://www.parapolitika.gr/sites/default/files/styles/sc_640x430/public/article/2016-09/imagehandler-1_0.jpg?itok=491h1AuK
Αν μη τι άλλο κατέκτησαν τον τίτλο ήθους!




Η Ντε Χάαγκ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν πρόκειται να διεκδικήσει ούτε φέτος το πρωτάθλημα στην Ολλανδία, το οποίο θα είναι υπόθεση των μεγάλων δυνάμεων της χώρας (Αϊντχόφεν, Άγιαξ, Φέγενορντ).
Ωστόσο οι οπαδοί της ομάδας της Χάγης, πολύ δύσκολα θα χάσουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα ήθους, με τα όσα έκαναν στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Φέγενορντ.
Η ομάδα του Ρότερνταμ διέθεσε στους οπαδούς της Ντε Χάαγκ ένα μέρος μιας κερκίδας στο πάνω διάζωμα, ενημερώνοντας παράλληλα από τις αρχές της εβδομάδας, ότι στο ακριβώς από κάτω διάζωμα θα φιλοξενηθούν παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης.
«Φέρτε όσα περισσότερα λούτρινα κουκλάκια μπορείτε για να δώσουμε χαρά στα παιδιά», ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι οργανωμένοι της Ντε Χάαγκ και φρόντισαν να χαρίσουν μία σπάνιας ομορφιάς εικόνα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα…
Στο 12ο λεπτό του αγώνα, αφού είπαν το σύνθημα τους άρχισε η… βροχή από αρκουδάκια που κατέληξαν στα παιδιά, ενώ όλο το γήπεδο αποθέωνε. Για την ιστορία η Φέγενορντ νίκησε με 3-1, αλλά το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα χάρις στους απίστευτους οπαδούς της Ντε Χάαγκ.
Η πραγματική αξία του αθλητισμού σε όλο της το μεγαλείο!
Δείτε το βίντεο με τη... ρίψη!

VIDEO

Ολλανδία: Οι οπαδοί της Ντε Χάαγκ πέταξαν στα παιδάκια της αντίπαλης ομάδας... κουκλάκια! (VIDEO) - Σχετικό Video

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου