Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ντιέγκο Κόστα: «Ο προπονητής δεν με θέλει στην Τσέλσι»

http://www.naftemporiki.gr/fu/p/1139093/638/399/0x00000000010ad025/2/ntiegko-kosta.jpg
Ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του αναζητεί ο Ντιέγκο Κόστα.




Κατά καιρούς η σχέση του Αντόνιο Κόντε με τον Ντιέγκο Κόστα πέρασε από «σαράντα κύματα». Κι όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο πλαίσιο της προετοιμασίας που ξεκίνησε με την εθνική ομάδα της Ισπανίας για το ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με την ΠΓΔΜ (11/06), ο Ιταλός τεχνικός δεν τον θέλει και την επόμενη περίοδο στο ρόστερ της Τσέλσι.
Τον περασμένο Ιανουάριο ο Κόστα βρέθηκε κοντά στην «πόρτα της εξόδου» (Κίνα), παρ΄ όλα αυτά παρέμεινε στο δυναμικό των μετέπειτα πρωταθλητών Αγγλίας και ολοκλήρωσε τη σεζόν.
«Η σχέση μου με τον προπονητή ήταν κακή στην χρονιά που πέρασε και είναι ξεκάθαρο πως δεν με θέλει στην ομάδα» τόνισε ο Κόστα μετά το ισόπαλο 2-2 με την Κολομβία σε φιλικό ματς που έγινε το βράδυ της Τετάρτης.
Ο σέντερ φορ της Τσέλσι συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή ανήκω στην Τσέλσι διότι έχω συμβόλαιο, αλλά ο προπονητής δεν με θέλει εκεί. Πρέπει να βρω καινούρια ομάδα».
Το αν αυτή η ομάδα θα είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης ή, άλλη δεν εξαρτάται από την επιθυμία του παίκτη, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να περάσει το υπόλοιπο του 2017 ως δανεικός ή, στα... πιτς: «Πέντε μήνες χωρίς να παίζω; Δεν ξέρω, είναι πολύπλοκο», παραδέχθηκε και συνέχισε:
«Ο κόσμος, όμως, γνωρίζει ότι αγαπώ πολύ την Ατλέτικο και μου αρέσει να ζω στην Μαδρίτη. Θα ήταν πολύ όμορφο να γυρίσω πίσω, αλλά είναι δύσκολο να περάσουν 4-5 μήνες χωρίς να παίζω και μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί χρονιά παγκοσμίου κυπέλλου. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτώ. Θέλω να παίζω, αυτό είναι όλο».


 naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου