Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Τι ανακοίνωσε το Πυροσβεστικό Σώμα για το θάνατο του 44χρονου Σερραίου πυρονόμου

Προανάκριση και ένορκη διοικητική εξέταση, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 44χρονος πυροσβέστης χθες το βράδυ, ανακοίνωσε το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος.




Την είδηση του θανάτου του Σερραίου πυροσβέστη, μετέδωσε πρώτο το Infonews24, που από την πρώτη στιγμή μετέφερε με ψυχραιμία, εγκυρότητα και αντικειμενικότητα, τα γεγονότα και τις πληροφορίες..
Ο 44χρονος άνδρας, που υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σιδηροκάστρου, βρέθηκε απανθρακωμένος χθες το βράδυ, στο Λιμνοχώρι Σερρών.
Συγκεκριμένα, ο 44χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο εν ώρα υπηρεσίας, από ηλεκτροπληξία, όταν πάτησε καλώδιο της ΔΕΗ, το οποίο είχε ξηλωθεί από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν τις τελευταίες ημέρες.
Στην ανακοίνωσή του, το Πυροσβεστικό Σώμα, τονίζει τα εξής:
«Σήμερα, τις απογευματινές ώρες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε καλαμιώνα, έχασε τη ζωή του ο Πυρονόμος Σάββαρης Σάββας, 44 ετών, στην περιοχή Λιμνοχώρι του δήμου Ηράκλειας του νομού Σερρών. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

infonews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου