Το ka-business.gr βρέθηκε στο εργαστήριο παραγωγής, στο Σιδηρόκαστρο
Σερρών, και συνομίλησε με τον Νεκτάριο Ταφλανίδη,
... ο οποίος κατάφερε να αναδείξει το εξαιρετικό ελληνικό παρθένο λάδι σε άλλη διάσταση...
Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πέρλες ελαιολάδου που να θυμίζουν χαβιάρι.
Όλα ξεκίνησαν ...όταν ο Νεκτάριος Ταφλανίδης, είδε τον κορυφαίο σεφ μοριακής κουζίνας Adria Ferran να φτιάχνει χαβιάρι ελαιολάδου και να κάνει πάταγο.
'Όπως δήλωσε στο KA , «Από τη σύλληψη της ιδέας , μέχρι και την πραγματοποίηση της, σε ελληνικό έδαφος.... Πέρασα από χίλια κύματα και ακόμη πληρώνω. Δεν το βα΄ζω όμως κάτω για τί αξίζει τον κόπο».
Το ελληνικό χαβιάρι από παρθένο ελαιόλαδο έχει εξαγωγικό προσανατολισμό. Το βρίσκει κανείς στη Γερμανία τη Γαλλία τη Ρουμανία και σε ένα μήνα θα βρίσκεται και στην Αμερική.
Η εταιρία κατάφερε να παντρέψει τη φύση με την τεχνολογία και να δημιουργήσει πέρλες από ελαιόλαδο σε διάφορες γεύσεις....
Και δεν σταματά εδώ όπως μας είπε ο Ταφλανίδης, καθώς το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσει χαβιάρι ελαιολάδου με βρώσιμο χρυσό ακόμη και με σπιρουλίνα.
Αφού αυτό ζητούν οι ξένοι αγοραστές.
Πηγή: ka-business.gr
serraikanea.gr
... ο οποίος κατάφερε να αναδείξει το εξαιρετικό ελληνικό παρθένο λάδι σε άλλη διάσταση...
Έφτιαξε χαβιάρι από λάδι το οποίο πρωταγωνιστή στα πιάτα των σεφ παγκοσμίως...
Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πέρλες ελαιολάδου που να θυμίζουν χαβιάρι.
Όλα ξεκίνησαν ...όταν ο Νεκτάριος Ταφλανίδης, είδε τον κορυφαίο σεφ μοριακής κουζίνας Adria Ferran να φτιάχνει χαβιάρι ελαιολάδου και να κάνει πάταγο.
'Όπως δήλωσε στο KA , «Από τη σύλληψη της ιδέας , μέχρι και την πραγματοποίηση της, σε ελληνικό έδαφος.... Πέρασα από χίλια κύματα και ακόμη πληρώνω. Δεν το βα΄ζω όμως κάτω για τί αξίζει τον κόπο».
Το ελληνικό χαβιάρι από παρθένο ελαιόλαδο έχει εξαγωγικό προσανατολισμό. Το βρίσκει κανείς στη Γερμανία τη Γαλλία τη Ρουμανία και σε ένα μήνα θα βρίσκεται και στην Αμερική.
Η εταιρία κατάφερε να παντρέψει τη φύση με την τεχνολογία και να δημιουργήσει πέρλες από ελαιόλαδο σε διάφορες γεύσεις....
Και δεν σταματά εδώ όπως μας είπε ο Ταφλανίδης, καθώς το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσει χαβιάρι ελαιολάδου με βρώσιμο χρυσό ακόμη και με σπιρουλίνα.
Αφού αυτό ζητούν οι ξένοι αγοραστές.
Πηγή: ka-business.gr
serraikanea.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου