Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Νεκρός 20χρονος σε συμπλοκή οπαδών

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε στις 03.30 τα ξημερώματα έξω από το Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, περισσότεροι από 30 οπαδοί κρητικών ομάδων συνεπλάκησαν, σε "ραντεβού θανάτου", που είχαν ορίσει τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.
Ο άτυχος άνδρας ήταν 20 ετών με καταγωγή από τα Μάλια έφερε θανατηφόρα τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα, ένας συνομίληκός του τραυματίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ ένας 19χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.
Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί έξι νεαροί από τους οποίους συνελήφθησαν οι τέσσερις, καθώς από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η συμμετοχή τους στη συμπλοκή. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν και οι δύο νεαροί, που διακομίστηκαν τραυματίες στο Νοσοκομείο. Επιπλέον, στον χώρο της συμπλοκής βρέθηκαν καμένες τρεις μοτοσικλέτες.
Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν και τα υπόλοιπα άτομα, που συμμετείχαν στη συμπλοκή και να προσδιοριστεί επακριβώς η εμπλοκή τους στα επεισόδια.
Οι φόβοι αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για νεκρούς στον "πόλεμο" των συνδέσμων, μετά και την πρόσφατη συμπλοκή στα Πετράλωνα με τον τραυματισμό τριών ατόμων, επιβεβαιώθηκαν δραματικά.

ΕΘΝΟΣ On Line

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι καλό κανείς να επιχαίρει, όταν επιβεβαιώνονται οι αρνητικές προβλέψεις του, γιαυτό και δεν το κάνω. Μόνο που θα ήθελα να υπενθυμίσω το χρονογράφημά μου "Κίνδυνος ante portas " στις 22.8.2011
    Ούτε δύο βδομάδες δεν πέρασαν και επιβεβαιώθηκε και δεν είναι το τέλος αυτό, παρά μόνο ή αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή