Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Νέα δήλωση Φίλη:Δεν βιαζόμαστε να φτιάξουμε τετελεσμένα στα κανάλια

http://www.thetoc.gr/images/articles/3/article_119892/den-biazomaste-na-ftiaksoume-tetelesmena-sta-kanalia.w_l.jpg
Μετά την δήλωση το πρωί της Πέμπτης ότι θα συνιστά πολιτική ήττα μια αρνητική απόφαση του ΣτΕ ο Ν. Φίλης επανήλθε στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.




Μετά την δήλωση το πρωί της Πέμπτης ότι θα συνιστά πολιτική ήττα μια αρνητική απόφαση του ΣτΕ ο Ν. Φίλης επανήλθε στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών .
«Δεν βιαζόμαστε να δημιουργήσουμε τετελεσμένα γεγονότα για τα κανάλια» τόνισε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.
«Θέλουμε να υπάρξει μία προσπάθεια ώστε έως ότου ανοίξουν τα νέα κανάλια να αξιοποιείται και η δυνατότητα εργασίας των συναδέλφων από τα κανάλια που δεν έχουν πάρει μέρος στο διαγωνισμό» δήλωσε ο κ. Φίλης ερωτηθείς από δημοσιογράφους των οποίων τα κανάλια απειλούνται με «μαύρο».

Σύμφωνα με τον υπουργό, η κυβέρνηση δεν βιάζεται να δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα, καθώς «και η τροπολογία έχει κρατηθεί, θέλουμε να υπάρξει μία προσπάθεια ώστε έως ότου ανοίξουν τα νέα κανάλια να αξιοποιείται και η δυνατότητα εργασίας των συναδέλφων από τα κανάλια που δεν έχουν πάρει μέρος στο διαγωνισμό».

Ο Νίκος Φίλης επανέλαβε ότι μέσα από το διάλογο η κυβέρνηση να υπάρξει ομαλή μετάβαση από την ασυδοσία που υπήρχε στον χώρο των media, λέγοντας ότι έπληττε και το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση, αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα των ίδιων των δημοσιογράφων.

Στα σχολικά γεύματα λεφτά από τις άδειες λέει η Φωτίου   

http://www.thetoc.gr/images/articles/3/article_119892/upl5808e22a1c6fd.jpg

«Τα χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες θα συμβάλλουν στο να δημιουργήσουμε σε πρώτη φάση τα σχολικά γεύματα σε 30.000 μαθητές και μαθήτριες την ημέρα, και σε δεύτερη φάση σε 60.000 μαθητές, όπως σας είπα μέσα στο 2017» ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής  Αλληλεγγύης.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου