Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Προημιτελική φάση των Play Off Μπάσκετ Ανδρών

Κρίσιμο παιχνίδι για τα «λιοντάρια» αυτό το Σάββατο!



Η διοίκηση του τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού Κρι Κρι καλεί όλους τους Σερραίους φιλάθλους, στο κλειστό Γυμναστήριο της Ομόνοιας, αυτό το Σάββατο 5 Μαΐου 2018, στις 18:00 όπου τα «λιοντάρια» θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο τους αγώνα για την προημιτελική φάση των Play Off την ομάδα του Α.Σ. Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Κομοτηνής με στόχο την πρόκριση στα Final Four!

Ιωσηφίδης: «Στόχος η νίκη»
Τον επικείμενο κρίσιμο αγώνα σχολίασε ο βοηθός προπονητή των «λιονταριών», Σταύρος Ιωσηφίδης αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος αρχής γενομένης με το 1Ο παιχνίδι το Σάββατο 5/5/2018 στις 18:00 στο κλειστό της Ομόνοιας με αντίπαλο την ομάδα του Δημοκρίτειου.
Δουλεύουμε καθημερινά με τα παιδιά στο κομμάτι της τακτικής, ούτως ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι για τις «μάχες» με τη νεανική ομάδα της Κομοτηνής.
‘Κλειδί’ για το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού και ο έλεγχος των ριμπάουντ για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε το στυλ παιχνιδιού μας και να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους.
Είμαστε πλήρεις και δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.
Καλούμε όλους τους Σερραίους φιλάθλους να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας και να δώσουν ώθηση στα λιοντάρια μας για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη.»
Το κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας αναμένεται κατάμεστο και γι’ αυτό τον λόγο καλούμε τους Σερραίους φιλάθλους να προσέλθουν εγκαίρως!


serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου