Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Διαψεύδει το ΔΝΤ τα περί αναδιάρθρωσης






Διαψεύδει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το δημοσίευμα του Der Spiegel, σύμφωνα με το οποίο το ταμείο ασκεί πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει σύντομα σε αναδιάρθρωση του χρέους της.
«Όπως έχουμε πει επανειλημμένα, το ΔΝΤ στηρίζει τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης για μη αναδιάρθρωση και την αποφασιστικότητά της για πλήρη εξυπηρέτηση των δανειακών της υποχρεώσεων. Οποιαδήποτε αναφορά περί του αντιθέτου είναι λανθασμένη», εκπρόσωπος του ΔΝΤ είπε στο Reuters.

Ταχεία αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ζητά το ΔΝΤ, σύμφωνα με το Spiegel



Αμφιβολίες για τη διάσωση της Ελλάδας εκφράζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, πιέζοντας για ταχεία αναδιάρθρωση του χρέους. Αυτό αναφέρεται στην προδημοσίευση ρεπορτάζ της γερμανικής επιθεώρησης Spiegel. Διαψεύδει ο υπουργός Οικονομικών και το ΔΝΤ, «κανένας λόγος για να αναδιάρθρωση τώρα», απαντά και η Κομισιόν.

Το στοιχηματάκι του ΣΚ (2-3.4.2011)

           Μετά το πατατράκ, περισσότερο ψυχολογικό, με τις εμφανίσεις της Εθνικής και λίγο πριν από το πραγματικό ποδόσφαιρο (champions League), επανερχόμαστε στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς. Για να μη χρειαστεί να πάρουμε το πιεσόμετρο ανά χείρας, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα αποτελέσματα που θα έρθουν.