Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

"Οι Έλληνες δεν ξέρουν τι θα πει να υποφέρεις"


Ακατανόητο φαίνεται πως είναι για τους Εσθονούς το γεγονός πως οι Έλληνες διαδηλώνουν και απεργούν για όσα διαδραματίζονται στη χώρα.
Με τη φράση "οι Έλληνες δεν ξέρουν τι θα πει να υποφέρεις" μάλιστα ο υπουργός Οικονομικών της Εσθονίας, Γιούργκεν Λίγκι, επιχειρεί να υπογραμμίσει τη διαφορά νοοτροπίας ανάμεσα στις δύο χώρες.
Στην Εσθονία, εξηγεί, δεν είναι εύκολο να κατανοήσει κανείς τις απεργίες και τις διαδηλώσεις του κόσμου στην Ελλάδα, όπου η κατάσταση παραμένει αξιοζήλευτη για τον μέσο Εσθονό.


“Φονιάς”!!! Πέταξε έξω από το κύπελλο και την Ξάνθη.


Μεγάλη πρόκριση πήρε ο Πανσερραϊκός για τους οκτώ του κυπέλλου Ελλάδος, αφού κατάφερε και κέρδισε με 1-2 την Ξάνθη μέσα στο γήπεδο της. Τα λιοντάρια που αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή τους, είχαν τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0, που είχε διαμορφώσει ο Μαρσελίνιο στο 24’ και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φελίπε Ντα Κόστα, ο οποίος σκόραρε και τα δυο τέρματα στο 44’ και στο 63’και πήραν μια παλικαρίσια πρόκριση για τους «8» του θεσμού. Οι Σερραίοι αποτελούν πλέον τον μοναδικό εκπρόσωπο της Football League.