Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Ενισχύθηκε ο κυκλώνας «Χοσέ» - Aκολουθεί την πορεία της «Ίρμα»

http://www.thessnews.gr/photos/xosekyklonas.jpg
Ο κυκλώνας Χοσέ, ο οποίος απέχει 950 χιλιόμετρα ανατολικά από τις Μικρές Αντίλλες, ενισχύθηκε στην κατηγορία 3 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον, με ανέμους 195 χιλιομέτρων ανά ώρα, ανακοίνωσε το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC).


Πέθανε η Μπέμπα Μπλανς

http://www.thessnews.gr/photos/mplans.jpg
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών η θρυλική τραγουδίστρια Μπέμπα Μπλανς. Η Αγγελική Κωνσταντοπούλου, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα υπέφερε από βαριάς μορφής αναιμία.


Πορεία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ&VIDEO)

http://www.thessnews.gr/photos/poreia-poedin.jpg
Ξεκίνησε η πορεία των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, οι οποίοι νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ''Ιπποκράτειο'' νοσοκομείο.


Αυξήθηκε ο αριθμός των Αμερικανών που ζήτησαν τη γερμανική υπηκοότητα μετά την εκλογή του Τραμπ

http://www.zougla.gr/assets/images/2271124.jpg
Από τον Νοέμβριο του 2016, μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός των Αμερικανών πολιτών που απευθύνονται στις γερμανικές προξενικές αρχές ζητώντας να λάβουν τη γερμανική υπηκοότητα, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας.


Σεισμός 8 R ανοικτά του Μεξικού

http://www.zougla.gr/assets/images/2271188.jpg
Σεισμική δόνηση 8 R σημειώθηκε στις 7.49 το πρωί ώρα Ελλάδας σε θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Μεξικού σύμφωνα με την προκαταρκτική μελέτη του Ευρωπαϊκού-Μεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου.