Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Σαμαράς: Θα δοθούν πάνω από 500 εκατ. ευρώ σε 1 εκατομμύριο Ελλήνων

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ
Οι μακρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα ολοκληρώνονται με επιτυχία, δήλωσε ο πρωθυπουργός, από το υπουργείο Οικονομικών, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, σημειώνοντας ότι όταν άλλοι αμφισβητούσαν την επιτυχία ή προσπαθούσαν να την ματαιώσουν, η κυβέρνηση ενωμένη έκανε με σοβαρότητα πράξη την αποστολή της να βγάλει την χώρα από την κρίση.

Ο Αριστοτέλης το πιο διάσημο πρόσωπο των τελευταίων 6.000 ετών

ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ 10ΑΔΑ 
Πιο διάσημος ακόμη και από τον Χριστό αποφάνθηκε το διάσημο Tεχνολογικό Iνστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) ότι είναι ο Αριστοτέλης σε κατάταξή του. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Πλάτωνας ενώ στη λίστα φιλοξενούνται τέσσερις ακόμη μεγάλοι Έλληνες. 

ΕΒΕΣ: Συμμετοχή 20 σερραϊκών επιχειρήσεων στη DETROP

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 2014, 14-16 Μαρτίου στο HELEXPO – PALACE στην ΑΤΤΙΚΗ

 Tο Επιμελητήριο Σερρών συμμετείχε με δικό του stand (στο stand DC 12) στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών – DETROP 2014, 14-16 Μαρτίου στο HELEXPO – PALACE στην ΑΤΤΙΚΗ, με τη συμμετοχή 20 σερραϊκών επιχειρήσεων – και με εξαγωγικό προσανατολισμό – του κλάδου των τροφίμων και ποτών.


Από σήμερα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών

ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΑ 8.500 ΑΤΟΜΑ
Από σήμερα και έως τις 16 Μαΐου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών. Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 140 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ωφεληθούν περί τα 8.500 άτομα. 

Καρδίτσα: Κέρδισε 1,8 εκατ. ευρώ και σκοτώθηκε σε τροχαίο.



Από την απίστευτη εύνοια της τύχης στου Χάρου τα δόντια βρέθηκε 40χρονος Καρδιτσιώτης που χθες το πρωί έχασε την ζωή του. 

Προς συμφωνία μετά από 177 μέρες... φαγούρα

ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΡΟΙΚΑ
 Μετά την πρωινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Γιάννη Στουρνάρα, το οικονομικό επιτελείο και οι επικεφαλής της τρόικας ξεκίνησαν τη συγγραφή των κειμένων του επικαιροποιημένου Μνημονίου.

Κοντά σε συμφωνία βρέθηκαν χθες κυβέρνηση και τρόικα μετά από ακόμη έναν κύκλο εξαντλητικών διαβουλεύσεων από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Στην ΕΛ.ΑΣ τοποθετούνται 1.543 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί

«ΕΠΕΣΕ» Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ
Με τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης και επανατοποθέτησης 2.722 πρώην δημοτικών αστυνομικών από το ΑΣΕΠ, προχωρά προς την ολοκλήρωσή της η διαδικασία κινητικότητας, μετά την επίσπευση όλων των ενεργειών από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και των εμπλεκόμενων φορέων.

48ωρη απεργία στο νοσοκομείο Σερρών στις 19 και 20 Μαρτίου

Νοσοκομείο Σερρών

 Μετά τους φαρμακοποιούς τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων παίρνουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.


Πελεγρίνης: Καλεί Γιούνκερ, Σουλτς και Τσίπρα σε ντιμπέιτ στο Καποδιστριακό

Ενόψει των ευρωεκλογών
Προσκαλεί τους υποψηφίους για την Κομισιόν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.