Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Συμφωνία Κουβέλη-Λοβέρδου για συγκρότηση του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού

Ο Φώτης Κουβέλης και ο Ανδρέας Λοβέρδος συμφώνησαν στην άμεση συγκρότηση του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, ενός τρίτου πολιτικού πόλου, ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.



Εγκώμια Σαμαρά στους Ελληνες που διακρίνονται στο εξωτερικό

ΤΑ ΕΞΙ ΒΡΑΒΕΙΑ IFG 2013
 
 

Για τους διακεκριμένους Έλληνες, που «προβάλλουν διεθνώς την εικόνα της Ελλάδας που εμπνέει σεβασμό σε ολόκληρο τον κόσμο» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στον χαιρετισμό που απηύθυνε απόψε, στην τελετή απονομής των βραβείων IFG 2013, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

 

Κρέμερ: Ετοιμες οι χρηματαγορές για νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα

«Η ΕΥΡΩ-ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ»
 
 

«Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας ιδιώτης επενδυτής, ο οποίος θα μπορούσε να τρομάξει από την είδηση περί νέας βοήθειας», δήλωσε ο επικεφαλής της γερμανικής «Commerzbank» Γιεργκ Κρέμερ, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να δοθεί νέο πακέτο στήριξης στην Ελλάδα μετά το 2014.

 

ΣΕΒ: «Καμπανάκι κινδύνου» η μετανάστευση της ΒΙΟΧΑΛΚΟ

«ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ» Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
 
 

Αιχμές κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης αφήνει ο ΣΕΒ, με αφορμή την απόφαση της ΒΙΟΧΑΛΚΟ να μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό. 

 

Οδηγός του Πολίτη

www.odigostoupoliti.eu
 http://ir2-attach.ymail.com/gr.f1721.mail.yahoo.com/ya/securedownload?mid=2%5f0%5f0%5f1%5f2955%5fAIEo5C4AAAccUjYiSwAAANsaRPo&pid=2&fid=Inbox&inline=1&appid=yahoomail&cred=mTTXRkVkXldpFtLvji0xuJvGIa309rsAnMygkZsqfALSXdM-&ts=1379330386&partner=ymail&sig=7p2iYqX5yw6f1FbaiIrTXA--

Ο Οδηγός του Πολίτη έχει σκοπό να αποτελέσει μια έγκυρη και έγκαιρη πηγή πληροφόρησης των Πολιτών, καλύπτοντας, όσο είναι δυνατόν, μεγαλύτερο φάσμα των σχέσεών τους με την Διοίκηση.

Περαιτέρω σε συνδυασμό

«Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το χρέος, αλλά ότι δεν έχει πελάτες»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
 
 

«Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το χρέος, αλλά ότι η Ελλάδα δεν έχει πελάτες. Αν είχαμε πελάτες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου θα ήμασταν σήμερα όπου είναι η Γερμανία και άλλες χώρες. 

 

Σάλος με το βίντεο του Καμμένου: «Να τον λιντσάρετε, εμείς μαζί σας»

Σάλο προκαλεί στο διαδίκτυο βίντεο που εμφανίζει τον Πάνο Καμμένο να προτρέπει κατοίκους του Αριστοτέλη Χαλκιδικής να κινηθούν εναντίον του Δημάρχου της περιοχής


Επίδομα 200€ σε 11.000 ανέργους

Επίδομα 200 ευρώ και για μακροχρόνια (άνω των 12 μηνών) ανέργους που είναι κάτω των 45 ετών και δεν το λαμβάνουν σήμερα πρόκειται να χορηγηθεί εντός του 2014 από τον ΟΑΕΔ, σύμφωνα με νέα υπουργική απόφαση που επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας.