Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Νέα κόντρα για το «προσκλητήριο αποστασίας»

Με επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στα πυρά της κυβέρνησης που χρεώνει στην αξιωματική αντιπολίτευση νέο «προσκλητήριο αποστασίας» με αφορμή τα όσα είπε εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στην Realnews.


Έγινε καλόγρια η Ειρήνη Μερκούρη;

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως η τραγουδίστρια αποφάσισε να αφιερωθεί στον Θεό- Τι την οδήγησε σε αυτή την απόφαση


Δείτε τη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Τα νέα πάρκα, ο Κήπος των Γλυπτών, ο Κήπος της Μεσογείου, ο Κήπος του Φωκά, ο Κήπος των Εποχών, ο Κήπος της Άμμου, ο Κήπος του Απογευματινού Ήλιου και ο Κήπος του Αλέξανδρου, κέρδισαν τις εντυπώσεις και τα βλέμματα θαυμασμού των πολιτών που περπάτησαν για πρώτη φορά το ανακαινισμένο παραλιακό μέτωπο στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.

 

Θρίλερ με πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε στη Σαντορίνη

Το πτώμα ενός άνδρα περίπου 40 χρόνων, εντοπίστηκε το Σάββατο στη θαλάσσια περιοχή «Αποθήκες» στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με το neasantorinis.gr ο άνδρας βρέθηκε γυμνός και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι το πτώμα «ταξίδευε» στην θάλασσα για πάνω από έναν μήνα. 


Πελεγρίνης: Στην Αθήνα τον βγάζουν σε αργία, στο Παρίσι ανεβαίνει στο σανίδι

Αποφασισμένος να κάνει πράξη το τελεσίγραφό του είναι ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος που παραπέμπει τη Δευτέρα στο πειθαρχικό τον πρύτανη του Πανεπιστημίου της Αθήνας, Θεοδόση Πελεγρίνη θέτοντάς τον σε αργία.



Δείτε πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Διαβάστε πού πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί - Συνεχίζεται και την Δευτέρα η κακοκαιρία - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι και την Πέμπτη



Νεκρός σε τροχαίο ο Πολ Γουόκερ, σταρ των Fast & Furious

ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αμερικανός ηθοποιός Πολ Γουόκερ, σταρ ταινιών δράσης, όπως οι «Μαχητές των δρόμων» (Fast & Furious).

 

Τα Δεκεμβριανά

Αντίστροφη μέτρηση έως τις 17 Δεκεμβρίου έχει αρχίσει για την κυβέρνηση. Σε σχεδόν δύο εβδομάδες καλείται να αντιμετωπίσει εσωτερικά και εξωτερικά μέτωπα.